2777
2789
فک کردم از دومی ام جدا شدی  چندوقت بعد جداییت ازدواج مجدد کردی؟

من ازدواج اولم سنتی بودگفتم این یکیوخودم انتخاب مبکنم ،چقدروسواس داشتم سرخواستگارهام ،هفت سال طول دادم ،بااین یکی کلی مشاوره رفتیم تست دادیم تحقیق کردیم 6ماهم نامزدموندم ولی نتونستم بفهمم چه حیوونیه ،الان سه ساله خونه بابامم واقا ول کرده رفته احساس میکنم نفرین نامزدمه چون راضی نبودجوابشیم

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم عزیزم 😔 خدا به دلت آرامش بده انشاءلله همه چی درست میشه

ممنونم عزیزم،داستانش مفصله ،من توزندگی باهاش جسم وروحم باهم داغون شدالان چیزی واسه ازدست دادن ندارم ،قصدازدواج مجددم ندارم طلاق برام مهم نیست تامهریه وحقمونده جدانمیشم ازش ،اون عادت کرده دخترهای مردموبگیره ازاربده تاببخشن وبرن

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
الان مجردی عزیزم؟

نه  دخترمم الان ۸ماه و نیمشه😇

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ازدواج کردین الان؟

بله عزیزم تقریبا۶ماه بعد طلاقم.الانم دخترم۸ماه و نیمشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
الان خوشیختین؟

بله خداروشکر .ولی خوشبختی کاملو هیچکی نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کن خدا به احترام بچه معصومت منم مشکلم حل بشه

ان شاءالله حل میشه عزیزم.خداوند هر چی ب نفع و صلاحته سر راهت قرار بده❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا من چندماه اولش خوب بودمو شاد بعد یهو خراب شد.بیماری اعصاب گرفتم یه لبخندکوچیک رو لبم نبود رو ...

شاید مربوط به ویتامین های بدنت باشه که اینجوری ناراحتی و گرنه چرا باید بعد از این همه مدت نخندی