2777
2789
عنوان

خانوما کمک موندم سر دوراهی

66 بازدید | 7 پست

من چند وقتی هست کلاس خیاطی ثبت نام کردم چند ماهی هست الان میبینم که زیاد علاقه ای ندارم بهش بیشتر چیزایی که خانوم معلم میگه رو‌ نمی‌فهمم نظرتون چیه ادامه بدم یا همین جا ول کنم هزینه‌ ش هم زیاده هر ماه ۹۰۰ تومن یه عالمه هم پول پارچه و اینا هست نظر شما چیه ؟ 

ادامه نده وقتی علاقه نیست 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه علاقه نداری ادامه نده چون شرط اول خیاط بودن علاقه و حوصله ی زیاده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚