2777
2789
ممنونم گلم🙏🤲برا اونایی که ندارن دعاکن برای خواهرم دعا کن به نی نی سالم گیرش بیاد🙏

خدا جون حکمتت رو شکر

یکی مثل من که دوسال پیش یکی رو عمد سقط کردم

الانم دوباره حامله شدم 

یکیم مثل خواهر شما چشم انتظار بچس

خدا دامنش رو سبز کنه

ایشالاااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جون حکمتت رو شکریکی مثل من که دوسال پیش یکی رو عمد سقط کردمالانم دوباره حامله شدم یکیم مثل خواهر ...

من خودم خواهرم یه بچه به عمد سقط کرد

حالا من هرماه این دکتر اون دکترم

این ماه ۴میلیون فقط خرج ازمایش وسونو اینام شد

یعنی از پسش بر میام 🥹

چرا برنیای

قراره برای بچت یه همبازی بیاری.  بشینی نگاشون کنی بزنن سروکله هم دعواهاشونو بیارن به مامانشون بگن تو هم باید بری اشتی شون بدی

ارزومه ازدواج کنم 4 5 تا بچه بیارم 

تا نوزاده قدر بدون خواهر

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
چرا برنیایقراره برای بچت یه همبازی بیاری. بشینی نگاشون کنی بزنن سروکله هم دعواهاشونو بیارن به مامان ...

وااااای نگو ایشالا در آرامش کنار هم بزرگ شن😅😅😅

ایشالا به امید خدا عزیزم

وااااای نگو ایشالا در آرامش کنار هم بزرگ شن😅😅😅ایشالا به امید خدا عزیزم

به خوبی هاش فکرکن. میخوام حالتو عوض کنم اینطوری میگم . من خودم وقتی خواهرم به دنیا اومد یه لحظه چشم ازش برنمیداشتم اونموقع 5 الم بود الان 20 سالمه. مادرم میگفت مدرسه نمیرفتی به زور میرفتی که میخام خواهرمو ببینم. ولی درعوضش خواهرم تودستم پخته شد. همه بلا سرش اوردم پخته شده. از کتک بگیر ته در آوردن دستش

قراره مادرشوهر بشی دراینده عروس بیاری اگه هردوبچت پسرباشه

به روزای خوب فکرکن که قراره بیان

ان شاءالله 

😍😍😍😍😍

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏