2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

215 بازدید | 9 پست

میشه برا تشکیل شدن قلب نی نیم یدونه صلوات بفرستین🥺❤

بعد ۵ سال باردارشدم هفته دیگه باید برم برا قلبش،دعا کنین برام توروخدا🙏🤲❤🥺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

واس منم دعا کنید قلبش تشکیل نشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم سوره یس قلب قران برای قلب بچه خوبه

سوره یس بخون عزیزم استرسم نداشته باش بسپر به خدا

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

واس منم دعا کنید قلبش تشکیل نشه

وای چرا اخه😿

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
شنیدم سوره یس قلب قران برای قلب بچه خوبهسوره یس بخون عزیزم استرسم نداشته باش بسپر به خدا

چشم مرسی ک گفتی عزیز دلم

وای عزیزم...مبارکت باشه...انشالله صحیح و سلامته.....صدای قلبشو بشنوی و کلی ذوق کنی....استرس نداشته ب ...

قربونت برم ،انشالله🥺

چشم مرسی ک گفتی عزیز دلم

😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️