2777
2789
عنوان

خوش بحااااالشون واقعا.....😒😔😞

2181 بازدید | 50 پست

سلام

مردها رومیگم...خوشبحالشون

خیلی راحتن بخدا

نمیخام حس بدبه زن بودنمون بدما من خودم راضی ام اززن بودنم ولی زورم میادازراحتیشون

شوهرم سرش رابذاره روبالش به ۲۰ ثانیه نمیکشه خوابش میبره وخروپف🤕...بچه هام بالاسرش گریه میکنن نق میزنن من کلی میرم ومیام انگاااار نه انگاااار

حالا من بایدتا۲و۳ بیدارباشم😥

مهمونی وعروسی بخایم بریم یه آرایشگاه اصلاح مو ویه ژیلت میکشه به صورتش وتمااام

کلی هم جذاب میشن تازه تاخانمها باکلی آرایش وشنیون،قبول دارین؟؟؟

اعصابم خردمیشه اینجورن😬😬😬

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن خواهر نکن

بزن‌به بیخیالی

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ  

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ما سختش کردیم. ساده بودن از همه چی بهتره. درباره بچه ها هم خب مادر بودن دغدغه اش با پدر بودن فرق داره مسلما یه پدر هم زیر فشارهایی هست. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

مردا هم خیلی مسئولیت دارن...مردا مجبورن قوی باشن...محکم باشن. به نظرم اونم سختیای خودشو داره.

همین آرایش و شینیون...مگه لذت نمی بری؟ الان بگن آزادین همتون بی آرایش و با موی معمولی برین...من که اصلا خوشم نمیاد! آرایشو دوست دارم. مدلای مختلف مو رو دوست دارم. لباسای رنگارنگ و مختلف رو دوست دارم. زن بودن لذت بردن از زندگیه. پر از رنگه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نکن خواهر نکن بزن‌به بیخیالی

به بیخیالی ام میزنم ولی بازدوباره میادسراغم😠😬😬😬😬

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

کلا حرص نمیخورن

من طوطیم که خیلی دوسش داشتیم بعدیسال مرد

اولش یکم گریه کردیم باشوهرم

فراشبش رفتیم مهمونی داشت قهقه میخندیدیااادش رفت😖

من بدبخت تایماه بایدغصه بخورم

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
از اونطرف باید صبح زود برن سر کار اینو تصور کن دیگه نمیگی خوش به حالشون😆

وای بخدا نه همشون اینجورنیسن

شوهرمن مغازه داره میره میشینه پشت میزش ودوسه تاشاگرد هم داره دیگه کاری نمیکنه

هی دستورمیده

توی خونه هم همینه