2777
2789
عنوان

دلم بدجور گرفته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3289 بازدید | 22 پست
عزیزم ی مرد وقتی میبینه زنش ناراخنه فک میکنه اون کاری کرده ک.ناراحته واین  خیلی اذیتش میکنه.وقت ...

خودس اینقد مشکلات داره که تا دهن باز میکنم حرف میرنم میگه چته تو از خوشی مینالی برو خداتو شکر کن جای من نیستی بااینهمه گرفتاری. میدونم کارش سخته. گرفتاره. ولی بهم محل نمیزاره. گریه که میکنم درک نمیکنه. دوس دارم بیاد بغلم کنه بگه قربونت برم گریه نکن همه چی درست میشه ولی بدتر لجبازی میکنه. 

خیلی تنهام. 😢از خدا به بچه میخواستم که بهم بده و دلمو شاد کنه که اونم نمیده. 😢 خیلی بهم ریختم. روحیم داغون شده. حتی دیگه از تو جمع های شلوغ بدم میادو همش تنهایی تو خونه میشینم. 

دلم پرمیکشه برای یکبار نشستن تو حرم امام رضا. ولی اقا نمیطلبه منو. میخوام برم اونجا دست به دامان اقا بشم و با دست پر و حال خوب برگردم. مبخوام خودش حاجت روام کنه. 😢

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
خودس اینقد مشکلات داره که تا دهن باز میکنم حرف میرنم میگه چته تو از خوشی مینالی برو خداتو شکر کن جای ...

بخدا سوعر منم همینحوره همه مردا همینجورن باید بهش یاد بدی بگی من وقتی دارم گریه میکنم دوس دارم ارومم کنی بغلکوم کنی.شوهرمن هروقت نیدید ناراحتم و دارم گریه میکنم بدتر قهر میکرد جای اروم کردنم همه مردا همینن.خب عزیزم خوبه خودتم میگی مشکلات کاریش زیادع اون خسته از سرمارمیاد دوس داره ی زن شاد ومهربون تو خونه منتظزش باشه اون وقتی میبینه تو ناراحتی فک میکته خودش اشتباهی کرده ک تو ناراحت شدی و این باعث میشع رفتار بدی اون موقع باهات بکنه.مشکلت برا بچه دارشدن چی عس؟دکتر رفتی؟

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا سوعر منم همینحوره همه مردا همینجورن باید بهش یاد بدی بگی من وقتی دارم گریه میکنم دوس دارم ارومم ...

من از بدقولیش دلم میسوزه . هرحرفی میگه بعدش میزنه زیرش. دوماهه منو میخواد ببره مشهد. میبینه حال روحیم مساعد نیست. بیخود بهم قول میده و دلمو گرم میکنه و میگه اخرهفته اونجاییم. بعدش میگه نمیتونم بریم . کار دارم. و از این حرفا. 

امروز قول داد بریم خرید . گفتم عزیزم اگر نمیرسی خودم برم. ولی نه گذاشت خودم برم نه خودش منو برد. سه ماهه اقدام بودم. ولی متاسفانه باهام همکاری نمیکنه و روزایی که باید اقدام داشته باشیم طرفم نمیاد. برای همین این سه ماه الکی گذشت و باردار نشدم و شد چهار ماه. وقت دکتر گرفتم برای چکاپ. بازم کم محلی کرد و منو نبرد. این ماه هم اصلا درست اقدام نداشتم. فقط  یکی دوبار. دلم به شدت بچه میخواد. خودشم دیوونه بچه است ولی اصلا به حرفام گوش نمیده و خودشو میزنه به کوچه علی چپ. 😒

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
من از بدقولیش دلم میسوزه . هرحرفی میگه بعدش میزنه زیرش. دوماهه منو میخواد ببره مشهد. میبینه حال روحی ...

خب از اول زندگیتون اینحوربود یا الان اینجپرشده؟شاید از ی چیزی ناراحته ی جیزی اذیتش میکنخ ک باعث شده اینجوری باشه.ویس مردشکنی دکتر حبشی رو توی نت دانلود کن گوش بده.اون نحوه صحیح درخاست کردن رو.گفته تا زود ی نتیجه برسی

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی

فریماه خانم، آبجی خوبم، رفیقم، باور میکنی الان فقط بخاطر اینکه بتونم واسه متنی که گذاشتی نظرمو ارسال کنم، نیم ساعته با سایت درگیرم تا عضو شم بعد نظرمو بتونم بگم بهت..   

چرا اینجا همه چی درهمه؟ 

گیج شدم همه چی قاطی اینجا. بلد نیستم اینجا رو.

فریماه فقط خواستم بگم که حال دلتو میفهمم، از لحن حرف زدنت مشخصه که دلت واقعا شکسته.. باور کن من حسش کردم عزیزم.. و از ته دلم واسه اوضاع و احوال دلت متاسفم

ارزو دارم اونقدر شادی و خنده در انتظارت نشسته باشه امروز، که الانو فراموش کنی..  

من یک مرد هستم

تضاد تو. تضاد تو که ظریفی، اما من محکم هستم

تضاد تو، سختم. مرد سفت و خشنه دیگه

اما سالهاست خورد شدم.. افسرده و منزوی شدم

بخدا شبی نیست که دلم شکسته نشه و حتی خورده هاش هم قشنگ حس میکنم داخل دلم..

۶سال پیش ازدواج کردم با کسی که هیچ علاقه و حسی بهش نداشتم.. هیچ هیچ

فقط برای لجبازی کردن با عشقم

اونقدر این دروغ یا لجبازی رو کش دادم که به ازدواج رسید  

خیلی الکی و ساده

اونقد ابله بودم که نمی‌فهمیدم دارم چه غلطی میکنم

با کسی که هیچ هیچ هیچ علاقه نداشتم ازدواج کردم، حتی سطح خانواده اونا خیلی پایین‌تر از ما بود. اونا یجورایی روی خط فقر بودن اما ما معمولی با بالا 

اینقد تفاوت

همه بهم میگفتن داری اشتباه میکنی. بس کن. خودت ضرر میکنی.. 

اما حالیم نبود  

حتی دوست خواهرم سر سفره عقد اومد گوشم یواش گفت سینا نکن. حیف خودته. شما دوتا بهم نمیخورین اصلا. نکن

اما من فقط لجبازی برام مهم بود..

خلاصه ازدواج کردم. اوایلش هم تنم داغ بود حالیم نمیشد. اما سر سال فهمیدم چه غلطی کردم و......

از طرفی همسرم واقعا دختر خیلی پاک و معصوم و مهربونه. خیلی. من بهش ظلم کردم اما راه برگشتی هم نبود..

دلم نمیخواست دلشو بشکنم و طلاقش بدم.. 

اون منو خیلی دوست داره. پاک و معصومه. پدر و مادر پیر و بدبختی داره که توی آلونک زندگی میکنن..

نمیتونستم بهش حقیقتو بگم و اسم طلاق بیارم. وجدان خودم هرگز بهم اجازه نمیداد.. زندگیشو خرابتر میکردم با طلاق.. 

بعد یکسال....

نمیتونستم حتی باهاش روی یک تخت بخوابم

خب واس این که هیچ حسی نداشتم بهش.

هیچ علاقه ای نبود از سمت من.

کم‌کم اون از من طلب رابطه و همخوابی میکرد و من حتی نمیتونستم خودمو براش حاضر و بیدار کنم که حداقل اونو سیر کنم. خودم که هیچ.

حتی همینم نمیتونستم که وظیفم بود. اونم منی که وحشتناک خودم آتیشی هستم و......

اونایی که شرایط مشابه منو داشتن الان منو درک میکنن ک چی میگم.

لعنت به من

حق من فقط مرگه.

منم واسه اینکه از خودم دورترش کنم گفتم بذار بچه گیرمون بیاد تا با بچه سرگرم شه و کمتر اطراف من بیاد.

بازم تصمیم اشتباه.

از اولی هم غلط‌تر .

دوران بارداری نهایت بهونه داشتم واسه رابطه برقرار نکردن، بعدش چی خب..

خودتو بذار جای من چند لحظه.

اول که بخطر لجبازی با عشقت ازدواج کنی با کسی که هیچ حسی نداری

کنار نیومدن با وجدان خودم برای طلاق دادنش و بیچاره کردنش، نا امید کردن خودش و خانوادش

بعدش هم بچه

اونم ۲قلو

اشتباه پشت اشتباه

۶ساله کارم شده فقط فیلم بازی کردن و نقش بازی کردن یه مرد خوشحال که همه چیزش همونی شده که میخواسته.

نقش یه مردی که همسرشو دوست داره و زندگیشو دوست داره..

۶ساله فرار میکنم از رابطه‌ و همخوابی با همسرم که وظیفه شرعی و عرفی من هست.. بهونه پشت بهونه

یه شب کمرم درد میکنه

دلشتن الکی دیسک کمرم، تظاهر میکنم دیسک کمر دارم و دکتر  میرم مثلا

یا شبها تا دیر وقت بی‌دلیل میمونم سرکارم. گلخونه دارم

اونایی که شرایط مشابه منو داشتن الان منو درک میکنن ک چی میگم.

لعنت به من..

حق من فقط مرگه.

منم واسه اینکه از خودم دورترش کنم گفتم بذار بچه گیرمون بیاد تا با بچه سرگرم شه و کمتر اطراف من بیاد

بازم تصمیم اشتباه

از اولی هم غلط‌تر.

دوران بارداری نهایت بهونه داشتم واسه رابطه برقرار نکردن، بعدش چی خب.

خودتو بذار جای من چند لحظه.

اول که بخطر لجبازی با عشقت ازدواج کنی با کسی که هیچ حسی نداری

کنار نیومدن با وجدان خودم برای طلاق دادنش و بیچاره کردنش، نا امید کردن خودش و خانوادش

بعدش هم بچه

اونم ۲قلو.

اشتباه پشت اشتباه.

۶ساله کارم شده فقط فیلم بازی کردن و نقش بازی کردن یه مرد خوشحال که همه چیزش همونی شده که میخواسته.

نقش یه مردی که همسرشو دوست داره و زندگیشو دوست داره..

۶ساله فرار میکنم از رابطه‌ و همخوابی با همسرم که وظیفه شرعی و عرفی من هست.. بهونه پشت بهونه

یه شب کمرم درد میکنه

دلشتن الکی دیسک کمرم، تظاهر میکنم دیسک کمر دارم و دکتر و ..... میرم

یا شبها تا دیر وقت بی‌دلیل سرکارم میمونم تا اون بخوابه بعد برم خونه..

تهش هم نهایت با زور و کمک قرص تقویتی جنسی از داروخونه هفته یکبار...

هرشب توی رختخوابم گریه میکنم   میشکنم.. داغون شدم دیگه. بخدا کمرم شکسته زیر این غم

با خودم و زندگیم چیکار کردم

با همسرم و زندگیش و غرورش چیکار کردم.

لعنت به من

الانم فقط اشک میریزم و تایپ میکنم

�😭😭

یک مرد هستم که دیگه هیچی از غرورم  نمونده.

بخدا هر شب تا صبح آتیش میگیرم

حاضرم بگم ۶ساله که هر شب هر شب هر شب هر شب تا صبح اشک مریزم..

دوست ندارم بهش بدی کنم و پشت کنم

حاضرم تا ابد نقش بازی کنم و همه چیزو از خودم منع کنم اما همسرم دلشکسته نشه

درسته که عاشقش نیستم و ذره ای حس ندارم بهش اما پاکه. معصومه. بدبخته‌.

یجورایی هم خودش فهمیده اما به روی خودش نمیذاره، اول بخاطر من

دوم بخاطر بچمون

سوم بخاطر نا امید نکردن پدر و مادرش

اونا دلخوشیشون اینه که حداقل تنها بچه اشون خوشبخت شده و زندگیش مثل اونا فقیرانه نشده..

چی بگم دیگه

دردمو چطوری بگم تا یکی از شما فقط حال یک شب منو درک کنه

الان جوری اشک میریزم که انگار..........

پس آبجی، رفیق، فریماه جان، غصه چیزی رو نخور که چند مدت دیگه برات میشه عین یه اتفاق ساده و مشکل بچگانه..

هر وقت دلت پر بود منو بیاد بیار تا بفهمی چقدر خوشبختی