alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 عنوان با بوسیدن کسی میتونه بیماری جنسی بهمون منتقل بشه 289 بازدید | 22 پست نامزد من یه ماه قبل که میرفتن مسافرت کاری بوسه از لب داشتیم الان از زبونم چیزی شبیه جوش در اومده چند روزه خیلی اذیت میکنه میتونه مربوط به اون باشه یا نه؟؟؟ یه ماه قبل بوده ها 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲 1403/10/04 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 نوک زبونمه نگرانم راهنمایی کنید لطفا 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12185 معلوم نمیکنه کشاید گرمی زده دهنت خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 آفت زده شاید آفت چند روزه میره ؟ 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 چ ربطی داره اخه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 معلوم نمیکنه کشاید گرمی زده دهنت گرمی نخوردم اخه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12185 گرمی نخوردم اخه ربطی ب خوردنش ندارهگاهی از درون بدن میزنه بیرون خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 چ ربطی داره اخه نمیدونم فقط نگران شدم منظورم لب رفتن بود نه بوس ساده 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
sara0love عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1820 آفت چند روزه میره ؟ دو سه روزبرو داروخانه نشون بدی بهت یه چیزی میدن که خوب شه زودتر
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 زگیل اره زگیل چجوریه دقیقا چجوری بفهمم چیه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 نمیدونم فقط نگران شدم منظورم لب رفتن بود نه بوس ساده میدونم ربطی نداره بازم افت زده، گرما زده بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 میدونم ربطی نداره بازم افت زده، گرما زده وای انشالله همین باشه داشتم سکته میکردم از دلهره 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲