2777
2789

آقا تو رو خدا کمکم کنین ...

دوباره تاپیک گذاشتم من ۲۷ سالمه شوهرم ۳۴ سالشه ۱سال و ۷ ماهه ازدواج کردم 

چه جوری مجابش کنم که نمیییییخواااااام؟؟؟؟😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تا کی نمیخوای ؟

یا کلا نمیخوای؟؟

ای کاش قبل از ازدواج صحبت میکردین راجع بهش و به توافق میرسیدین...

من فکر میکنم ایشون چون سنش بالاست دوست نداره بیشتر از این کشش بده و تفاوت سنی با بچه زیاد تر بشه ...بهشون حق بدید ایشون زن گرفتن که خانواده تشکیل بدن

خوب تا کی نمیخوای ؟ یا کلا نمیخوای؟؟ ای کاش قبل از ازدواج صحبت میکردین راجع بهش و به توافق میرسیدی ...

اره خودشم میگه که سنش دیگه بالاست .. یه صحبتایی شد قبل از ازدواج هم من گفتم ۳ سال اونم گفت باشه ولی الان که میگم میگه موافق نبودم چون خیلی نزدیک مراسم عقد بوده دیگه چیزی نگفتم منم میگم خب مگه چی میشد یه ۱ ماه عقد رو مینداختیم عقب مگه چی میشد اونم هیچی نمیگه نمیدونم والا دیگه 😭😭

گفتم اگه خسیسه براش شرط بزاری تا مثلا خونتونو به اسمت نکنه بچه دار نمیشی شاید قبول نکنه میتونی یه مد ...

ممنون که تو این حال خرابی و گریه خندوندیم خیلی جالب بود اصلا بهش فکر نکرده بودم 

گفتم اگه خسیسه براش شرط بزاری تا مثلا خونتونو به اسمت نکنه بچه دار نمیشی شاید قبول نکنه میتونی یه مد ...

اینجوری که ارزشش میاد پایین 😕 الان فردا بهش طعنه میزنه که پول میخواستی برا مادر شدنت

زندگی کاش که بر وفق مرادت باشد ...