2821
2789
عنوان

ايلتس و تافل

362 بازدید | 18 پست

بچه ها كسي هست هر دو تاشو امتحان داده باشه؟ من هميشه تافل امتحان دادم، پارسال ي كاري ميخواستم انجام بدم اول گفتن حتما بايدً ايلتس باشه، منم رفتم ي كتاب خريدم، وليً اصلا نخوندم و امتحان ندادم، امسال از تاريخ تافلم گذشته و خَيلي فوري بايدً امتحان بدم، اگر از روي كتاب ايلتس تمرين كنم خوبه؟ نميخوام برمً ي كتاب ديگه بخرم جا ندارم خدايي 😕😕😕

من هردو رو داشتم وقتشون گذشته امتحان ندادم باز خوبه تافل۴ساله آیلتس۲ساله وقتش

تافل ي ساله مال من الان رد شد يك سال و دو ماه گذشته با نمره ١٠٤😕😕😕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

كتاب هاي آيلتس كمبريج عالين، بخر تمرين كن...واسه رايتينگ و اسپيكينگ هم اگه بخواي من ميتونم بهت به صورت آنلاين كمك كنم...

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم.
[QUOTE=49517089]من هردو رو داشتم وقتشون گذشته امتحان ندادم باز خوبه تافل۴ساله آیلتس۲ساله وقتش[/QUOTE ...

یعنی مدرک ها دائمی نیستن باید دوباره امتحان بدی مدرکت تمدید شه که بفهمن دونسته هات یادته یا نه یه امتحان مثل کنکوره خیلی طولانیه منکه استفاده نکردم هیچی یادم نیست دوباره هم نخوندم امتحان بدم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
ببخشید زبانمون در چه حد باید باشه امتحان ایلتس وتافل بدیم؟

در حد ايلتس و تافل 😬 در حدي كه بتوني راحت بخوني و بنويسي و صحبت كنيً و بشنوي، حالا يكم تمرين ميكني كه سرعت عملت بره بالا توي امتحان چون وقتت محدود تره، اما اول از همه كلمه بايدً زياد بلد باشيً 

من هردو رو داشتم وقتشون گذشته امتحان ندادم باز خوبه تافل۴ساله آیلتس۲ساله وقتش

به نظرت من الان ريدينگ و رايتينگ از رو ايلتس تمرين كنم خوبه؟ اولين تاريخي كه جا بده بايدً امتحان بدم حتي شده دو روز ديگه 

[QUOTE=49517089]من هردو رو داشتم وقتشون گذشته امتحان ندادم باز خوبه تافل۴ساله آیلتس۲ساله وقتش[/QUOTE ...

امتحان كه ميديً اعتبار داره نمرت يك سال بگذره براي دانشگاه يا كار خارج از ايران قبول نميكنن 

به نظرت من الان ريدينگ و رايتينگ از رو ايلتس تمرين كنم خوبه؟ اولين تاريخي كه جا بده بايدً امتحان بدم ...

آیلتس و تافل خب تفاوت دارن نمیدونم والله من هیچی یادم نیست ولی کتاب هام کامل جدابودن برا هرکدوم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
كتاب هاي آيلتس كمبريج عالين، بخر تمرين كن...واسه رايتينگ و اسپيكينگ هم اگه بخواي من ميتونم بهت به صو ...

ممنون عزيزم همينو ميخونم، رايتينگ و اسپيكينگ به اندازه كافي درگيرش هستم خدارو شكر نياز به تمرين ندارم همينً ميخوام روال امتحان يكم يادم بياد بيشتر ريدينگ 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز