2777
2789

منم دوس نداره😔

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزارم به مورچه هم نرسیده نمیدونم دارم تاوان کدوم کار نکرده رو میدم

منم چوب همین سادگی رو خوردم و رسیدم به اینجا.کاش سلیطه بچد ،کاش دورو و حسود و بی رحم بودم.

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

بخدا خستم به حدی خستم اااااااه 😔💔

تاپیک آخرمو ببینی چی میگی 😔

الهی واسه دلت بمیرم خواهرم.تورو خدا این جوری نکن صبر کن و همچی و بسپار به اون بالایی همچی درست میشه

همین امیدم به خداست که تا الان زندم ،ولی صداش میکنم جوابمو نمیده بیشتر اذیت می‌کنه ،ادمهایی سر راهم قرار میده که میخان از نداریم سو استفاده کنن