2777
2789
عنوان

بچه ها امسال براتون سال خوبی بوده یا نه؟؟؟🌹🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست
فوت برادرزاده زن داییم یک هفته بعداز عقدش. زلزله وحشتناک شهرمون وازدست دادن خیلی  از اقوام واش ...

😞😢

عزيزم انشالله زندگي روي ديگشو بهتون نشون بده

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
فوت برادرزاده زن داییم یک هفته بعداز عقدش. زلزله وحشتناک شهرمون وازدست دادن خیلی  از اقوام واش ...

سم جان خانواده خودتم همون شهرن

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خوب بود هم بد ولی سرجمع اتفاقای بدش بیشتربود 

اصلا نمیدونم چرا امسال در کل برای همه بد بود

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
اصلا نمیدونم چرا امسال در کل برای همه بد بود

بقول مامانم همیشه میگم سال به سال یاد پارسال

الانم اینجوری هر سال بدتر از سال قبلش میشه 

خداکنه برای همه اتفاقای خوب بیفته 

خداهم مارو فراموش نکنه🤗

گوش شیطون کر سال خوبیه خدا بزرگترین هدیمو بهم داد ان شاالله چند ماه دیگه روی گلشو میبینم دخترم همه زندگیمه ولی سال گذشته بدترین سال زندگیم بود یعنی وحشتناک ها خدا دیگه اون روزا رو نیاره

❤خدا جون عاشقتم❤
گوش شیطون کر سال خوبیه خدا بزرگترین هدیمو بهم داد ان شاالله چند ماه دیگه روی گلشو میبینم دخترم همه ز ...

خدا رو شکر عزیزم ایشالله صحیح وسلامت بغلش بگیری

از کار بیکارشدم تو زندگیمم ک پرچاله چوله

عزیزم توکل کن به خدا برات دعا میکنم