2777
2789

بچه ها امسال سال خوبی بود یا نه ؟؟چه سالی بهترین سال عمرتون بوده وچه سالی بدترین ؟چرا؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال برای من خیلی خیلی بد بود . خیلی الان که دارم میگم اشک تو چشام جمع شده 😢

چرا عزیزم ؟اگه دوست داری بگو

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
واسه منم خوب نبود .از اول سال دکتر دکتر دکتر؛الحمدلله خوبم الان ولی دلم خبر خوب میخواد

ایشالله به زودی خبر میشنوی 

هم ساله خوبی بود هم بددددد.

شروعش ک افتضاح بود پر از اتفاقات تلخ.ولی الان ک داریم ب آخراش نزدیک میشیم روزامون پر از خوشیه

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
هم ساله خوبی بود هم بددددد. شروعش ک افتضاح بود پر از اتفاقات تلخ.ولی الان ک داریم ب آخراش نزدیک میش ...

خوشحالم ایشالله از این بهترم میشه

خوشحالم ایشالله از این بهترم میشه

فدات،همچنین برای شما

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
فوت برادرزاده زن داییم یک هفته بعداز عقدش. زلزله وحشتناک شهرمون وازدست دادن خیلی  از اقوام واش ...

الهی بمیرم برات سم  زلزله که واقعا فاجعست