fati_mi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 60 عنوان گل زاموفیلیا 71 بازدید | 4 پست خانما هر چیزی درباره ی نگهداری این گل میدونید ممنون میشم راهنمایی کنیددوستم چند روز پیش واسم هدیه اورد، گفته ده روزی یه بار به اندازه یک لیوان بهش اب بدملازمه با اب پاش روی برگ هاش اب اسپری کنم؟ 1403/10/04 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 7136 ن اسپری نمیخواد سایه دوسته،و آبیاری زیادی نیاز ندارهمن الان ک زمستونه دو هفته ی بار بهش آب میدم،و گذاشتمش ی گوشه پذیرایی ک نور خیلیییی ضعیفی از پشت پرده بهش بخوره یعنی نور نمیخواد خراب میشهمقاومت زیادی دارهرشدش هم خیلی کمهگرون قیمتم هست 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
fati_mi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 60 ن اسپری نمیخواد سایه دوسته،و آبیاری زیادی نیاز ندارهمن الان ک زمستونه دو هفته ی بار بهش آب میدم،و گذ ... مرسی عزیزممبنظرت اگه هیچ نوری بهش نخوره خراب میشه؟گذاشتمش پشت پنجره ولی چون زمستونه خیلی کم بهش نور میخورهیه پنجره دیگه هم هست میترسم بذارمش اونجا، اونجا نورش زیاده تو گوگل نوشته بود نور زیادی واسش خوب نیست برگ هاشو میسوزونه
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 7136 مرسی عزیزممبنظرت اگه هیچ نوری بهش نخوره خراب میشه؟گذاشتمش پشت پنجره ولی چون زمستونه خیلی کم بهش نور ... همینجا ک گذاشتیش عالیهنور زیاد خرابش میکنه 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
fati_mi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 60 همینجا ک گذاشتیش عالیهنور زیاد خرابش میکنه مرسی بابت راهنماییت قشنگم