2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز با یکی از همکارام تماس گرفتن گفتن میخواین کارت بهداشت براتون صادر کنیم مهلتش داره تموم میشه امروز آخرین روزه و ما قبلا پیامک دادیم ...

همین الان ۱۸۰۰ کارت به کارت کن وگرنه جریمه داره ... گفتیم مزایاش چیه کلی چرت پرت که اره ۵۰ درصد تخفیف داره و از اینجور حرفا گفتیم ما نمیخوایم خودمون تامین اجتماعی و تکمیلی داریم گفت نه ۶ ماهه تو شبکه ی خبر اطلاع رسانی شده شما اقدام نکردین تازه  از همکارم پرسیدن فامیلیت چیه گفت فامیلیم ...

بعد گفت اسم و فامیل و نام پدر و مادرشم گفت نمیدونیم حالا از کجا مشخصات رو پیدا میکنن اما خواستم بگم حواستون باشه 

خواهشا فریب نخورید اطلاع رسانی کنید

لعنتی ها یجوری هم صحبت میکنن مشخصات رو میگن که دلت نمیاد اصلا فریب نخوری

مرسی ک گفتی عزیزم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️