2777
2789
عنوان

برا بچه دار شدن دو دلم

1486 بازدید | 113 پست

28سالمه با عقد اگ حساب کنم سه ساله ازدواج کردم  تنها دلیلی ک دارم برا بچه دار شدن واقعیتش فقط سنمه ک میترسم بره بالا و دیگ نتونم بچه دارشم

از نظر مالی حقوق شوهرم بزور کفاف دونفرو میده البته اجاره خونه و اینا نداریم شکر خدا اما قسط زیاد داریم

خودمم امسال سال اخر دانشگاهمه ولی واقعیتش خیلی دلم میخواد آزمون بدم و ی جایی استخدام شم بعد بچه بیارم چون اگ الان بچه دار شم دیگ نمیتونم رو درس تمرکز کنم اگرم وایسم بزرگ شه دیگ سنم ازمون استخدامی رو رد میکنه

از اطرافیانم خیلی بهم گوشزد میکنن ک ناباروری زیاده زود اقدام کنین

استرس اینم دارم ک پس فردا خدایی نکرده نشه بعد اطرافیان سرکوفت بزنن ک ما گفتیم شما گوش نکردین 

کسی تجربه زایمان بعد سی سالگی داشت؟ 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

بله ،من ۳۷سالگی مادر شدم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۳۳سالمه هفته ی بعد بچم بدنیامیاد

منم تو۲۳سالگی ک ازدواج کردم ۴سال خودم نیاوردم تااینکه دوتا سقط پشت سرهم افتادم

اینم بعد ده سال با ای وی اف باردارشدم.

تجربه ی من از زندگی ده ساله

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الان ۳۳سالمه هفته ی بعد بچم بدنیامیادمنم تو۲۳سالگی ک ازدواج کردم ۴سال خودم نیاوردم تااینکه دوتا سقط ...

مبارکه انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه

منم ۲۸ سالگی زایمان کردمولی شما با توجه به شرایطت ببین میتونی از پس بچه بربیای ؟به حرف اطرافیان گوش ...

فقط و فقط استرس سنمو دارم همین

مبارکه انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه

فداتشم انشائ الله قسمت خودتون .

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصلا یکی دو سال دیرتر اقدام کنی باعث ناباروری نمیشه. هنوز دیر نشده. حتما یه جا استخدام شو بعد. آینده ...

نظر خودمم همینه چون هر چقدم بگیم بچه روزی خودشو میاره ولی بازم خرجش زیاده