2789

که حقیقتا انتقام نهایی هست تا امتحان نهایی

زیست 12 رو جز چند تا سوال نیم نمره ای اعصاب ام ریخت بهم سفید دادم تا 11 ام خوندم و پاس کردم 12 ام نصفه پاسه 

سیکل دارم ولی دیپلم نه متولد سال 81 ام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی خودت با هیچی توجیح نکن  دانش اموز وظیفش درس خوندن و تماااام

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

سراغ شغل ازاد خوب برو 

ولی حتما مدرک تحصیلیت رو داشته باش 

الان جوری شده مدرک تحصیلی نداشته باشی و بی سواد باشی واقعا هیچ‌جا جا نداری در کنار شغل ازادت دانشگاه هم برو

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

میتونی خرداد همراه با ترمیم دیپلمت هم بگیری

فقط بخون همین!

بعد اگه ایده ای داری برای شغل آزاد و آدم اجتماعی هستی و میدونی میتونی از پسش بربیای  شغل آزاد خوبه 

درحالی که خیلی از شغلای آزاد تحصیلات آکادمیک داشته باشی کارت راحت تر و پررونق تره

در غیر اینصورت نه درست رو بخون

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

نمیتونم درس بخونم اعصابم نمی‌کشه سوالات بدون امکانات نمیشه جواب داد بهشون سطح سوالات بالاعه کلا

الان توی کانالای تلگرام پی دی اف کتابایی مثل فرمول و بیست و ماجراهای من و درسام و اینها هست اونارو دانلود کن سوالاشو حل کن خیلی کمک میکنه

یا حتی از خود اینترنت میتونی سوال فصل به فصل دانلود کنی بعد از خوندن کتاب حلشون کنی 

الان 7 به بالا رو دیگه قبول میکنن

تنبلی خودت با هیچی توجیح نکن دانش اموز وظیفش درس خوندن و تماااام

تو از کجا میدونی نخوندمممم😐😑🤦🏻‍♀️

وظیفه طراح سوال چی فقط گند زدن به روح روان دانش آموزه 

این چه جوری سوالات بود که زیست دادن 

اسم جلبک توی آزمایش برای فتوسنتز چیه نام ببر و.....

الان توی کانالای تلگرام پی دی اف کتابایی مثل فرمول و بیست و ماجراهای من و درسام و اینها هست اونارو د ...

اینا رو که فولم مشکلم نهایی هست سوالات به شدت ریز و غیر اصولی هست

دیر رفتی مدرسه یا دیپلمتو هنوز نتونستی بگیری؟ چون من متولد 84 ام سال 1402 فارغ التحصیل شدمولی به نظر ...

بهیچی اجبار رفتم حوزه دوزاری 6 سال به زور اونجا بودم اخر ولش کردم 20 واحد به لیسانس بود دیپلم نمیدن اونجا