2777
2789

بچه ها این پسر ماشین نداره دیت اول با اسنپ رفتم و برگشتم ولی خب کافه رو اون حساب کرد و شاید نفری ۵۰۰ شد که هزینه اسنپ منم شد ۳۰۰ که خودم دادم.

این دفعه که دین دوم من رفتم دفتر کارش که قبلش گفت چیزی میخوری بیارم و اینا که من گفتم نه و اینا و اصلا چیزی جلوم نذاشت فقط تعارف کرد که من گفتم بریم بیرون گفت الان دیر اومدی گذاشتی ۵:۳۰ اومدی نمیشه بریم بیرون . و اینکه من ۱.۵ ساعت و نیم طول کشید برسم دفترش و ۱.۵ ساعت برگشت و ۴۰۰ هزار تومان پول اسنپ که خودم دادم و رفتم داروخونه وقتی اونجا بودم که بازم در حضور این آقا خودم حساب کردم در مجموع ۶ ساعت دیروز من هیچی هیچی نخوردم و فقط پول خرج کردم تا این آقا رو ببینم بچه ها واقعا حالم گرفته ست .اصلا به شدت اذیتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

یخورده خسیسه انگار..بنظر من باید قبل اینکه 

شما برسی دفترش وسایل پذیرایی رو آماده میکرد چون مسیرو میدونسته که نزدیک دوساعت تو راه بودید یا حداقل اسنپ برای برگشتتون رو ایشون حساب میکرد..فعلا سعی کن دل نبندی که بتونی بدیهارو ببینی

یخورده خسیسه انگار..بنظر من باید قبل اینکه شما برسی دفترش وسایل پذیرایی رو آماده میکرد چون مسیرو مید ...

عزیزم واقعا حالم بده و دارم از شدت گریه می میرم این رفتار نشونه عقده و تحقیرها و اصلا به من احترام نگذاشته 

عزیزم واقعا حالم بده و دارم از شدت گریه می میرم این رفتار نشونه عقده و تحقیرها و اصلا به من احترام ن ...

گریه چرا قشنگم؟؟ شما میتونی همین الان بهش اعلام کنی که باهم تفاهم ندارید و ادامه ندید..شاید شما مجبورباشی با چندنفر دیگ چندبار ملاقات کنی برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشی هربار که بخای اینجوری خودتو اذیت کنی که نابود میشی..پاشو آب بزن به صورتت وخداروشکر کن که همین اول خودشو نشون داد