2777
2789
عنوان

بارداری

67 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 8 هفته ست که باردارم دیشب فهمیدم که دچار لکه بینی خفیف شدم... صبح که بلند شدم دیدم که مثل قبل ترشحات سفید دارم... الانم رفتم دستشویی دیدم بازم لکه بینی دارم...هیچ علامت دیگه ای ندارم... بنظرتون  خطرناکه؟ نیازی به دکتر نداره؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دقیقا مثل شما بودم هماتوم داشتم تا استراحت میکردم ترشح بی رنگ داشتم تا کار انجام می‌دادم یا پله پایین و بالا میرفتم دوباره لکه بینی...دکتر بمن شیاف پروژسترون داد

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

منم دقیقا مثل شما بودم هماتوم داشتم تا استراحت میکردم ترشح بی رنگ داشتم تا کار انجام می‌دادم یا پله ...

اتفاقا به منم گفتن هماتوم داری ولی خیلی کمه

شیافت پروژسترون بهم دادن... اونو مصرف کنم خوبه؟ 

اتفاقا به منم گفتن هماتوم داری ولی خیلی کمهشیافت پروژسترون بهم دادن... اونو مصرف کنم خوبه؟

آره من تا دو تا هفته مصرف کردم کم کم قطع صد فقط پله و کار سنگین نکن من سه ماه کلن خوابیدم

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..