2777
2789

راستش دست مادرشوهرم واقعا خیلی وله مثلا یهویی میزنه تو کمر همسرم یا رو شونش یا یروز انگشت کرد تو نافش مثلا یا فیلم میبینه هیجانی میشه پسرشو میزنه یه نکته دیگش اینه که همسرم مثلا کنارش نشسته یهو دست میبره تو صورتش اینجات چیشده خشکی زده اینجات جوش زده باید درارم یا یقه لباسشو از پشت میکشه که کمرشو ببینه چقدر جوش داره یا یروز همسرم دراز کشیده بود اومد گوشیو گرفت ازش انداخت رو شکمش که اره تو گوشی نباش کلا پسراش بشینن کنارش حتما باید انگلکشون کنه 

همسر منم خوشش نمیاد از اینکاراش بارها هروقت اینکار کرده همسرم خودشو کشیده کنار یا بهش گفته نکن زن عاقل و فهمیده ای هست خب ولی یه سری اخلاقیات رو مخ داره که اینان. به نظرتون باهاش حرف بزنم بگم مامان جان سامان(اسم مستعار) خوشش نمیاد اینجوری میکنید ناراحت میشه بهش برمیخوره یهویی میزنیدش به غرورش بر میخوره بالاخره بزرگ شده از شما انتظار رفتار بالغانه تری نسبت به اینکه حالا خودش بزرگ شده داره ؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شما دخالت نکنید

میدونی واقعا دیگه رو مخ منم داره میره اینکاراش 

ینی میگی همسرم حرف بزنه باهاش ؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

به هیچ عنوان شمادخالت نکن همسرشما یه عمر باهمین حرکتا بزرگ شده اعتراضی داره خودش زبون داره ،دخالت کن ...

پس میگم خودش باهاش حرف بزنه

شما چیزی نگیا ، مادر پسر خودشون میدونن ، اون اگه بخواد خودش به مادرش میگه ، همینجوری طی میکنه مهم نیست براش در این حد که بحث کنه

فردا مادرش چیزیش بشه همین براش میشه خاطره و میگه تو با مامانم بد حرف زدی

اصلا مادر فرزندی و کلا رابطه خونی چیز عجیبیه توش دخالت نکن خودتو ادم بده نکن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم