2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور رشته روانشناسی

427 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من قراره برای ترم بهمن ثبت نام کنم بین رشته های روانشناسی و حقوق و علوم تربیتی پیام نور موندم هر چند علاقه زیادی به روانشناسی دارم حالا ارزش داره برم بخونم چون میگن جایی استخدام نمیشه کسی با مدرک پیام نور...

هر ترمی چقدر می‌گیرند ؟ و اینکه من مشکل دارم عصر برم دانشگاه انتخاب کلاس هاش که کی و چه تایمی باشه دست دانشگاه هست ؟ یا نه 

ممنون میشم هر کسی تجربه داره باهام به اشتراک بزاره 

کمک بزرگی بهم می کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهمن ماه میخان ثبت نام کنم رشته علوم تربیتی 

گوش نده ب کسی

اگه مدرکش معتبر نبود این همه دانشجو نمی‌رفت اونجا درس بخونه

باید موقع ثبت نام ۷۰۰ بدی باقی پول شهریه رو در طول زمانی ک درس میخونی میدی فک کنم ۳و۶۰۰ ایناس 

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

کی گفته استخدام نمیشه؟قطعا یه ادم بیسواد بود.حقوق و روان خوبنباز علاقه خودت مهمه

آخه ما خودمون تو اقوام داریم دو نفر که هیچی به هیچی با این که هر دو نفر شون عالی بودند تو دوران دانشگاه شون ولی جایی استخدام نشدند

ببین اگه علوم تربیتی بخونی فقط میتونی معلم شی

ولی روانشناسی هم میتونی معلم شی هم جاهای دیگه مثل بهزیستی ودادگاه...استخدام بشی هم به درد زندگیت میخوره

حقوقم من اصلا پیشنهاد نمیکنم

خودمم روانشناسی پیام نور میخونم

واقعا راضیم رشته شیرینیه

آخه ما خودمون تو اقوام داریم دو نفر که هیچی به هیچی با این که هر دو نفر شون عالی بودند تو دوران دانش ...

تو از کجا میدونی واقعاااا تمام تلاششون کردن؟

اتفاقا ما تو فامیلمون داریم هم معلم شده هم کار مشاوره میده

آخه ما خودمون تو اقوام داریم دو نفر که هیچی به هیچی با این که هر دو نفر شون عالی بودند تو دوران دانش ...

اونا خوب درس نخوندن و تلاشی برا استخدام شدن نکردن.سال های اخیر بله فقط سراسری مدرکش معتبر بود.ولی الان فرقی نداره.طرف کار نداره مدرکت از کجاس.به عملکردت و تلاشت براارمون استخدامی نگا میکنه