2777
2789
عنوان

لباس حنابندانتون چه رنگی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 44 پست
منم دیشب در اومدمحس ازادی دارمخاک تو سر اون روانی که منو گزارش زد ۱۴ روز دربند بودم خواهر

آزادیت مبارک

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من قرمز صورتی بنفش هم دیدم

خواهرم یاسی

جاریم صورتی

دختر عمه ام ابی فیروزه ای

زن داداشم طلای

اون یکی جاریم کرمی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنا بندون نداشتم عقد محضری فقط و بعدش خونه خودمون

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

من سفید پوشیدم 😍😂چون حنابندون و بابام گرفته بود و یجورایی عروسی بود فقط آخر شب حنا هم زدیم منم شب حنابندون مدل اروپایی بودم 

شب دوم ک عروسی بود مدل عربی 

یعنی جفتشو تجربه کردم و کاملا راضیم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

سبز دوست ندارم بیشتر قرمز میپسندملباس شوهرم چه رنگی باشه بهش میاد؟

مشکی با کروات قرمز

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

آها اینم ترکیب خوبیهمرسی گلم🌹

فدات

یاسی شاین دار

یاسی قشنگه منم لباس مجلسی رنگ یاسی دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱