2777
2789

من از خواهر دوستم دوسال بزرگترم بهم خاله میگه این رو چی میگی😂

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه چیزی نی من و  خاهر رفتیم بیرون ۱۰ سالشه  یک زنه گفت  واییی چقد خوشکله دخترت کمرم خورد شد😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزم حتما برای احترام گفته 

چ اشکالی داره 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

من پسر خاله هامو کلا پسرا فامیل 7 8 سال ازم بزرگترن بهشون میگم دایی یا عمو😂 از 5 سالگیم بهشون میگفتم خوششون میومده ولی دیگه برا من عادت شده

همیشه ام بهم میگن تو تنها کسی هستی ک باعث میشه حس پیری کنیم😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

مامان که نگفته‌.خاله حتی میتونه کوچکتر از خواهر زاده هم باشه .خوش به حالتون چقدر غماتون جالبه کاشکی غم من همین بود نه اصلاً کاشکی همه دنیا به من می‌گفتن مامان بزرگ ولی انقدر غم و غصه نداشتم

مامان که نگفته‌.خاله حتی میتونه کوچکتر از خواهر زاده هم باشه .خوش به حالتون چقدر غماتون جالبه کاشکی ...

از کجا میدونی این غم زندگی منه...من دچار افسردگی ام واسه همین خیلی حساس شدم

از کجا میدونی این غم زندگی منه...من دچار افسردگی ام واسه همین خیلی حساس شدم

اخی ببخشید گلم به خدا اینقدر مشکلم بزرگه و ماه هاست خنده و سثشادی به لبم نبومده خواستم بگم به خاطر این چیزای کوچیک خودتو اذیت نکن خدایی نکرده یه مشکلی تو زندگی پیش میاد که آدم خنده کردنو فراموش می‌کنه.حلال کن عزیزم اگه دلتو شکستم