من از خواهر دوستم دوسال بزرگترم بهم خاله میگه این رو چی میگی😂
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه چیزی نی من و خاهر رفتیم بیرون ۱۰ سالشه یک زنه گفت واییی چقد خوشکله دخترت کمرم خورد شد😂
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
مامان که نگفته.خاله حتی میتونه کوچکتر از خواهر زاده هم باشه .خوش به حالتون چقدر غماتون جالبه کاشکی غم من همین بود نه اصلاً کاشکی همه دنیا به من میگفتن مامان بزرگ ولی انقدر غم و غصه نداشتم
از کجا میدونی این غم زندگی منه...من دچار افسردگی ام واسه همین خیلی حساس شدم
اخی ببخشید گلم به خدا اینقدر مشکلم بزرگه و ماه هاست خنده و سثشادی به لبم نبومده خواستم بگم به خاطر این چیزای کوچیک خودتو اذیت نکن خدایی نکرده یه مشکلی تو زندگی پیش میاد که آدم خنده کردنو فراموش میکنه.حلال کن عزیزم اگه دلتو شکستم