2777
2789
من همین الان جواب آزمایشمو گرفتم .مثبته.بتام ۱۲۶

سلام عزیزم

اولین روز آخرین پریودت کی بود؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی بچه ها من دیروز ۷روزبعد نزدیکی بی بی چک‌ استفاده کردم منفی شد ولی امروز نگا کردم دیدم م ...

عزیزم منم شرایط شمارو دارم. روز بیست و دومم ۲روزه بی بی چک بعد از ۳ساعت هاله میندازه. شما باردا بودید؟روزچندم رفتید آزمایش و بتا چند بود؟

خدایا مرسی .........................................................
,سلام عزیزم شما بارداربودین؟؟

سلام . بله من باردار بودم همون ماه .از روز 22ام به بعد هم تایم هاله انداختن بی بی چک کم شد از روز 25ام پریود دیگه سریع هاله مینداخت و روز 27ام خیلی زود کاملا پررنگ شد , همون روز بتا شد137

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1458883/علایم-بارداری-درروزهای-اول-اقدامیهابرای-بارداری-بیان?postId=68910889

خدایا مرسی .........................................................

مامانای مرداد شهریور۹۸

https://t.me/joinchat/BW7AYhN4CJGh7sqVtISDlQ

ادرسو تو تلگ رام کپی و از اونجا جوین بدین

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها 
سلام به همگی بچه ها من دیروز ۷روزبعد نزدیکی بی بی چک‌ استفاده کردم منفی شد ولی امروز نگا کردم دیدم م ...

شما با این بی بی چک باردار بودین ؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

سلام

این ماه دوره پنج روزه م کمی نامرتب شد،الان روز یازدهمم،هنوز دردهای کمر و زیر شکمو دارم، حالت تهوع دارم.

بی بی چک بعد از یک ساعت دیدم خط دوم خیلی کمرنگ ظاهر شده،

بنظرتون بارداریه؟