کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 4622 عنوان دارم بستری میشم برای زایمان طبیعی درد دارم | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 31 پست دهانه رحمم باز شده کیسه ابمم ترکیدهلطفا بگید چیکار کنم بیشتر باز شه اومدم بیرون محوطه بیمارستان پیاده روی🥶🥶 1403/10/04 | 10:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 4622 ای جاااان😍😍😍 مبارک باشهههههه. آفرین مامان قوی💪 تعریف کن زایمانت چطور بود؟ نینی خوبه؟ خودت خوبی؟ با مامای همراه عالی بود عزیزم تکنیک تنفس فوق العاااادسنینی عالیه خودمم عزیزم😍😍
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20557 نگران نباش عزیزم کنار من دوتا سزارین هستن واسه فردا انقدر روحیه دادم گرفتن تخت خوابیدن شما هم راحت ز ... ای جانم مرسی عزیزم.خدا نی نی تونو براتونوحفظ کنه وای خدا لحظه شماری میکنم دستاو بدن کوچولوی نی نیمو بغل کنم.اولین باره نی نی دارمیشیم ی حس عجیبی دارم ازاینکه بچه ی خودمو میخوام بغل کنم. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون