2777
2789
عنوان

چجوری مسائل مالی برام مهم نباشه

65 بازدید | 7 پست

سلام

ما ده ساله ازدواج کردیم و شوهرمو خیلی دوست دارم از زندگیمم راضیم

حالا چیزی که خیلیییی منو اذبت میکنه اینه که من خیلی اقتصادی ام اما شوهرم همیشه قانعه و اصلا تو فکر این نیس که بخواد با پول هاش کاری کنه 

و این باعث شده توی این وضع اقتصادی من همش اعصابم خراب باشه مثلا میگم ما که پول داشتیم چرا قبل این گرونیا طلا نگرفتیم کا الان شده ۵ و پول مام بی ارزش

یه چیز دیگم اینه که شوهرم ثابت کرده که اصلا قدر دان من نیست در مسائل زندگی با این وجود من نمی دونم چرا این قد خودمو حرص میدم چون حتی اگه چیزیم بخریم یا سودیم کنیم نمیگه افرین تو باعث شدی یا بخواد ممنون دار من باشه

یه صلوات برا حاجت دلم میفرستی؟مرسی مهربون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میکنی برای دل خودت بکن

طلا بخر برای خودت پس انداز کن برای خودت 

ممنون دار خودت باش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه راهیی بگین که من اینقد خودمو فاطی این مسائل نکنم بگم بدرک

مردها همینن چون مرد فراهم کننده س و اصلا نباید ب روش بیاری . اینم بگم من زن باعث میشم مردم موفق بشه .درکنارش خودمم باید موفق بشم تا بعد احساس پوچی نکنم

اخه به منم پولی نمبده که من بخوام برا خودم طلا بخرم 

فقط پس انداز میکنه الکی 

یبار نشده بگه بیا بریم طلا بخریم چند بار قبلم من اینقد گفتم و بحث راه انداختم تا الان ۵۰ گرم خریده اگرنه همینم نداشتیم

الانم که میگه گرونه و شاید بخوایم تابستون خونه عوض کنبم طلا ضرره

ماهی ۵۰۰ هزار برام میریزه میگه توجیبی بقیه خرج هاتم بامن

روز زن منو برده مانتو بخرم شانس من بسته بود و باز نکرد 

من قبلا از اون مانتو خوشم میومد گف بریم همونو بگیریم

بعد اومدیم خونه شبش برام همون ۵۰۰ را رد نکرد حداقل کادومو پولشو بده  مطمبنم دبگم بروش نمیاره