2777
2789

بجنگ بابا واسه زندگیت مردن ک راحته زندگی کردنه ک سخته

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس همدردیم عزیزم بخدا دوس ندارم اصلا ازجاپاشم هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه هیچی

دقیقا من چند ساله اینجوری شدم هی کار دارم درس دارم ولی میگم که چی آخرش می‌میریم هیچکاری نمیکنم فقط فکر دردام میکنم هی غصه میخورم 

دقیقا من چند ساله اینجوری شدم هی کار دارم درس دارم ولی میگم که چی آخرش می‌میریم هیچکاری نمیکنم فقط ف ...

چه میشه کردفقط میتونم بگم خدا به دلمون آرامش بده

نامجون:همه توی زندگیشون سختی کشیدن روزای سخت و ناراحت کننده زیادی وجود داره ولی علاوه بر روزای سخت ما امیدورایم که روزای پر از امید برسن. این اون چیزیه که مارو زنده نگه میداره و بهمون اجازه میده که رویای خودمونو داشته باشیم آرمی"

آرمی سختی ای که الان میکشین، با خوشی بعدش قابل مقایسه نیست -کیم سوکجین"

نشون دادن غم و تخلیه ی احساسات(گریه)خیلی خوبه ولی مراقب باش زیاده روی نکنی-بنگتن

اگه الان زمانی سختی داریم ، بعدا این سختی ارزش زیادی خواهد داشت وقتی که شادیم - جئون جونگ‌کوک

مهم نیست چیکار میکنی. مهم اینه که خوشحالی یا نه. شاد بودن مهم ترین چیزه. _ پارک جیمین

↲‌‌‌‌‌‌‌وقتی ناراحتی و حتی می‌خوای گریه کنی هم شکست رو قبول نکن _ پارک جیمین

در هر صورت به دنیا اومدن و زندگی کردن به خودی خود معادل رنج کشیدنه نکته مهم این زندگی اینه که چطور یه نفر میتونه به این رنج ها غلبه کنه و ورق زندگی رو به سمت شادی برگردونه _ کیم نامجون

شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

اینم حرف اعضای بی تی اس">

شاید کمکت کرد">

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]