2777
2789
واقعا تاثیر داشته؟من میترسم بدم اخه ندمم نمیشه غیر قابل کنترله میترسم اینده بگن عوارض داشته و....

از چ نوعیه بچت ؟ توجهش هم پایینه؟

خیلی تاثیر داره اگر ی روز بهش ندم سرکلاس هیچی نمیفهمه 

الان درسش خوبه میخوره ولی کلاس هم خیلی میبرمش 

تو رو به جدت منو لایک نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چ نوعیه بچت ؟ توجهش هم پایینه؟خیلی تاثیر داره اگر ی روز بهش ندم سرکلاس هیچی نمیفهمه الان درسش خوب ...

والا نوعشو نمیدونم یه دستگاهی سرش وصل کردن گفتن بیش فعاله دکتر شربت اتنتالین و قرص رسپیدون

دکتر بردی یا روانشناس؟دارو هاش ضعیفه قوی نیست اصلا

هم متخصص عصاب بود هم روانشناس گفت بیشفعالی داره ولی خفیفه و اینا گفت اینارو استفاده کنه و داروهاشو عوض میکنیم و...منم ترسیدم بهش بدم میترسم اخه یروزی بگن عوارض داشته

دکتر بردی یا روانشناس؟دارو هاش ضعیفه قوی نیست اصلا

میگم داروهارو دادنی بچتون اروم میشه؟؟؟داروهارو دادنی درسشو خوب یاد میگیره؟تا چند سالگی داروهاشو میدی؟راسته میگن داروهارو قطع کنی تشنج میکتن؟

هم متخصص عصاب بود هم روانشناس گفت بیشفعالی داره ولی خفیفه و اینا گفت اینارو استفاده کنه و داروهاشو ع ...

نترس بده عوارضی نداره بدنش نیاز داره دکتر تشخیص داده 

ممکنه چندسال دیکه پشیمون بشی کاش می‌دادم 

ندادنش کلی عوارض داره

نترس بده عوارضی نداره بدنش نیاز داره دکتر تشخیص داده ممکنه چندسال دیکه پشیمون بشی کاش می‌دادم ندادنش ...

باشه ایوای انقدر حرص میخورم بچه های بقیه ارومن واس من شلوغ اصلا یجا واینمیسته رفته رفته بدتر میشه

تا چند سالگی باید دارو بخورن؟؟؟

میگم داروهارو دادنی بچتون اروم میشه؟؟؟داروهارو دادنی درسشو خوب یاد میگیره؟تا چند سالگی داروهاشو میدی ...

اره خیلی آروم میشه

یاد گیریش عااااالی شده بدون دارو هیچی نمی‌فهمه

نهایت ۲ یا ۳ سال باید بخوره ولی تابستون و روزهای تعطیل نمیخوره

تشنج هم نه نمیکنه