2777
2789
عنوان

وزن گیری شیرخوار بیاین

299 بازدید | 17 پست

مامان ها سلام دختر من برای ۹ ماهگی که ۷ آذر ماه بردمش بهداشت گفت وزنش روی نمودار مونده دقیق متوجه نشدم حالا میخوام دوباره ببرمش چه چیزهایی بهش بدم؟ شیر خودم میخوره سرلاک گندم و موز میدم سبزیجات نمی خوره تف می کنه بیرون گوشت و مرغ بهش میدم زرده تخم مرغ سیب گلابی موز آب انار بادوم نمی خوره برنج گاهی نون بهش میدم قبل از ۹ ماهگی بردمش دکتر گفت ژنتیکی ریز نقشه دوباره ببرمش بهداشت یا دکتر؟ قدش اوکیه دور سرش هم همین طور

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای پسرم از اب قلم و شیره انگور و سویق تو غذاهاش استفاده میکردم حلیم هفته ای ۳ بار اینا میدادم س ...

اگر بخوره باب میلش نباشه تف می کنه بیرون

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

من دخترم الان نزدیک ۲ سالشه از ۶ ماخگی وزنش روی ۶و۷ مونده.

هرچی فکر کنی دادم بهش ویتامین.ولی اشتها صفر.

الان که هنوز بچست تامیتونی بده بخوره مث بچه من نباشه😑

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگر بخوره باب میلش نباشه تف می کنه بیرون

سعی کن غذاهاشو خوش مزه درست کنی 

کلا یه دوره تو غذا خوردن بد قلقی میکنن با حوصله رد کن 

من باهاش بازی میکردم حواسش پرت شه بخوره 

پسر منم وزن گیریش کم شده بود حجم غذاسو بیشتر کردم دقیقا اون ماه خیلی خوب اضافه کرد