2777
2789
عنوان

کودک 2 ساله

194 بازدید | 4 پست

سلام دوستان عزیز پسر من دوسال و نیمش خیلی کنجکاوه از دستش زندگی ندارم .شوهرم عاجزم کرده میگه این بچه پیش فعاله 

کسی علائم پیش فعالی رو میدونه چیه

آیا باید ببرمش دکتر؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید

کسی مشکل منو داشته ؟چیکار کرده؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بیش فعالی
0
0%
بیش فعالی
0
0%

بیش فعالی رو فقط دکتر تشخیص میده.ما هر چی بگیم فقط یه حدسه.دکترا خودشون تستای مختلفی دارن برای تشخیص بیش فعالی.و به نظرم بله صددرصد ببر چون اگه باشه و درمان نشه بعدا تو مدرسه دچار مشکل میشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه انرژی داره و باید انرژیش تخلیه بشه 

و اینکه کنجکاوی و شناخت اطراف بخشی از وجود بچه هاست 

شاید شما کم حوصله شدین 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش فعالی رو فقط روانشاناس باید تشخیص بده اونم نه هر روانشناسی مورد دیدم که کلی دارو به بچه دادند به اسم پیش فعالی وکلی مشکل درست شده بعد فهمیدند بچه هیچ مشکلی نداشته فقط یکم شیطون بوده مواظب این هم باش بی دلیل بهش برچسب نزنید