یهو از وزن ۶۳ اومدم ۷۳ حدودا تو دوسه ماهی ک ی اتفاق ناراحت کننده افتار برام بعدش خودمو فقط با خوردن مشغول میکردم یهو ب خودم اومدم دیدم شدم این قدمم کوتاع ۱۶۰ هستم شکمو پهلودارم الان وقت و حوصله باشگاهم نیست تورو خدا اگ راهکار خوب بلدین بدین و رژیم خوب و اینک چطور با گرسنگی کنار بیام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چی بگم ک ب گرسنگی غلبه کنی ولی ب این فکر کن قراره بعد کلی سختی و غذای های خوشمزه نخوردن ی اندام زیبا داشته باشی آب کرفس تو لاغری تاثیر زیادی داره حتما هروز بخور چیزای چرب کمتر بخور مثلا تخم مرغ آب پز مرغ آبپز جگر روغن بدون برنج در حد دو سه قاشق بخور من اینجوری لاغر شدم ولی متاسفانه هشت ماهی میشه رژیمو ول کردم باز چاق شدم الانم همسرم اجازه رژیم نمیده
ان شالله عزیز دلم فقط شبا برنج نخور ک خیلی چاق میکنه باورت میشه من با همینایی ک گفتم انقد اندامم قشنگ شده بود از هفتاد رسیده بود ۵۴ یکم تحمل کن هروقت خواستی وسوسه بشی ب این فک کن ک اگ اینو نخوری زودتر ب اندام دلخواهت میرسی هر لباسی بپوشی هم بهت میاد ولی آب کرفس هروز بخور ک لاغری تو تسریع میکنه