2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدمممم😭😭

113 بازدید | 12 پست

سلام چطوررررین

یهو از وزن ۶۳ اومدم ۷۳ حدودا تو دوسه ماهی ک ی اتفاق ناراحت کننده افتار برام بعدش خودمو فقط با خوردن مشغول میکردم یهو ب خودم اومدم دیدم شدم این قدمم کوتاع ۱۶۰ هستم شکمو پهلودارم الان وقت و حوصله باشگاهم نیست تورو خدا اگ راهکار خوب بلدین بدین و رژیم خوب و اینک چطور با گرسنگی کنار بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم ک ب گرسنگی غلبه کنی ولی  ب این فکر کن قراره بعد کلی سختی و غذای های خوشمزه نخوردن ی اندام زیبا داشته باشی آب کرفس تو لاغری تاثیر زیادی داره حتما هروز بخور چیزای چرب کمتر بخور مثلا تخم مرغ آب پز مرغ آب‌پز جگر روغن بدون برنج در حد دو سه قاشق بخور من اینجوری لاغر شدم ولی متاسفانه هشت ماهی میشه رژیمو ول کردم باز چاق شدم الانم همسرم اجازه رژیم نمیده

نمیدونم چی بگم ک ب گرسنگی غلبه کنی ولی ب این فکر کن قراره بعد کلی سختی و غذای های خوشمزه نخوردن ی ا ...

وای من دربرابر شیرینیجات خیلی بی ارادم ولی بخدا از فردا عزممو جزم میکنم باید رژیممو رعایت کنم بایییددددد

منم شوهرم تپل دوس دارع ولی دیگ ادم خودش حس بدی میگیره

ازززز فردااا

ان شالله عزیز دلم فقط شبا برنج نخور ک خیلی چاق میکنه باورت میشه من با همینایی ک گفتم انقد اندامم قشنگ شده بود از هفتاد  رسیده بود ۵۴ یکم تحمل کن هروقت خواستی وسوسه بشی ب این فک کن ک اگ اینو نخوری زودتر ب اندام دلخواهت میرسی هر لباسی بپوشی هم بهت میاد ولی آب کرفس هروز بخور ک لاغری تو تسریع میکنه

وای من دربرابر شیرینیجات خیلی بی ارادم ولی بخدا از فردا عزممو جزم میکنم باید رژیممو رعایت کنم باییید ...

مهم نباشه حرف شوهرت فقط اندامت دلخواه خودت باشه منم شوهرم میگ چاق دوس دارم ولی دیگ اهمیت نمیدونم میخام تا عید ی تغییر اساسی بکنم از چاقی متنفرم ی مانتو میپوشی عین حامله ها شکمت میاد جلو😂