2777
2789
عنوان

برادرشوهرم فوت شده

1883 بازدید | 70 پست

سلام 

چند وقتیه برادرشوهرم فوت شده قبل فوتشم زنش  وهمسر من با هم حرف نمیزدن قهر بودن

الان که شوهر اون مرده همسرم هرروز زنگ میزنه به اون حال بچشو میپرسه یا مثلا تو جم خانواده الکی تحویلش میگیره منم از این موصوع خوشم نمیاد بنظرتون حساسیتم بیجا هس؟

دوسه بارم بهش تذکر دادم که فقط اون مرده واگرنه این همون آدم قبل هس ایشون هم تاوقتی شوهرش بود روشو برمیگردوند اینجور کارا الان حرف میزنه کل کارای اداریشو همسرم میکنه و انگار من هرچی میگم باز توکارخودش هس بنطرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه بیا بلاخره هرچقدر آدم بدی بوده کم دردی نیست همسرشو از دست داده

حالا ی حدودی کمک کردن اشکال نداره دنیا که به اخر نمیرسه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من که هرچی این مدلی دیدم زن داداشه تهش آویزون شوهر اینا شده.

خلاصه که حواست رو جمع کن

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

کار شوهرت اشتباهه یعنی چی ک باید زن داداشو بعد فوت داداش بیشتر تحویل گرفت ب نظرم خودشم داغداره لزومی ...

منم میگم همدردیتو بکن ولی کارای بی مورد میکنه هرروز لاقل یبار تماس گرفته 

دقیقا ی چیزم میگی بدهکار میشی

جلوشو بگیر 

هم حرف درمیاد براتون هم ارتباط زیاد ناخواسته مشکلات پیش میاره

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️