2777
2789
عنوان

واقعا دلم سوخت این تاپیکارو خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 34 پست
من داشتم اما خوب نبودن چن سالته من ۳۵ و راضیم

موفق باشی عزیزم

من‌۳۸

تا ۳۳ زیاد بودن الان کمتره 

ی علتش افسردگی خودمه یکیش مشکلات خانوادگی ام 

خودم ازدواج رو دوسدارم ولی ریسکش زیاده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افسردگیتو درمان کردی ؟

کمش کردم 

لیسانسم مهندسی بود ارشدم روانشناسی خوندم رشته خ خوبیه❤️ بدرد زندگی میخوره 

ی روش عالی برای درمان افسردگی درمان شناختی رفتاریه هرکسی میتونه روش کلیشو یاد بگیره اجرا کنه 

برای کسانیکه شرایط تراپیست رفتن ندارن خوبه

کمش کردم لیسانسم مهندسی بود ارشدم روانشناسی خوندم رشته خ خوبیه❤️ بدرد زندگی میخوره ی روش عالی برای د ...

پیش میاد. سخت نگیر  زندگی میگذره چه مجرد باشی چه متاهل 

ولی ب آرزوت میرسی

@agamehi سلام ببخشید تاپیک رو حذف کردم مجبور شدم خیلی ناراحتم خیلی 😭😭😭من که گناهی نکردم

سلام متوجه شدم      الان بازم باهر نوشته میریم توصفحه اصلی همه میبینن      اینجوری اثلا خوب نیست 

این باشه برات یه تجربه که اولاا نباید پوستت خیس باشه ودوما بیشتر از ۵دقیقه نشه وسوما ار مارک خوبی استفاده کن حتما 

بازم شکر که خوب شد    ااین رفیق من هم خانمش رو یه جایی میبینه که اونجا خونه تیمی بوده میاد خونه خودش ماشین برمیداره که بره اون رو بکشه قرص هایی که خورده یوده حالش رو بد میکنه میاد به من بگه که دیگه به من نمیرسه پشت ماشین من از حال میره من پیداش میکنم خلاصه بیمازستلن میریم خوب میشه الان دارم لوازم زنش رو میبرم خونه دوستش اخه زنشم پروشگاهی بوده خونواده نداره یه دختر ۱۰ساله داره خیلی خوبه وزنش هم خوشکله و۱۸سال از خودش جوون تره  به زنش گفته ازبیمارستان بیاد میکشتش   تمروز گوشیه خانمش رو چک کردم فقط۱۳ تا رسید اجاره خونه یک روزه داشت بهش میگم این چیه میگه دنبال خونه میگشتم برای اجاره   البته شوهرش داد به مت که چک کنم منم فعلا چیزی نگفتم       حالا خودت بگو حال تو بد تره یا من 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

اگه خودت مستقل شی خوبه ولی بخوای تا آخر عمر خونه ی پدر مادرت بمونی چون تو این سایت همه از بدی های شوهرش میگن،تاوانش رو با روانت میدی چون تو خونه ی پدر مادر هم تا یه وقتی جا داری

@agamehi سلام ببخشید تاپیک رو حذف کردم مجبور شدم خیلی ناراحتم خیلی 😭😭😭من که گناهی نکردم

الان دید دا م باگوشی پیام میدم بهم بایه خط دزگه زنگ زده دعوتم کرده فردا برم ویلا تو محمد شهر البته کسی که حرف میزد خودش نبود دوستشه       الان  دیوونم کرده منن معذرت میخوام ولی باید یه جورز نشون بدم  که من ومهدی رفیقیم

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

@رز_بنفش_خدازده با پودر نوره سوختم در حد دو دقیقه گذاشتم بمونه اما دچار سوزش شدم و قرمزی اما تاول ...

خب وقتی میگی خوب شده دیگه چه صدمه ای

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ب بکارت اخه ترشحات کمی خونی داشتم کشاله رانمم شدید قرمز شده بود😭

😐

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو