2777
2789
عنوان

جدی چرا برا هرچی از پیش ذوق کنی کنسل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 92 پست
چون بدن بعد گفتنش هورمونی ترشح میکنه که مغز حس میکنه به خواسته اش رسیده و دیگه تلاشی براش نمیکنه و ک ...

نه ربطی به تلاش نداره پارسال دخترم‌پیش دبستانی میشد هم خودم ذوق داشتم هم اطرافیان همه میپرسیدن و ذوق میکردن چند روز که رفت تشنج کرد و بستری شد

روزی که شوهرم رفت وسایل و کتابای دخترمو آورد خونه انقد زار زار گریه کردم داشتم هلاک میشدم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من حس میکنم خدا دوست داره ما حاجتای دنیایی مون رو هم به نیت خودش بخوایممثلا بگیم گواهی نامم رو بگیرم ...

اخه ینی تو کوچیک تریناشم باید نیت معنوی به کار برد؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خصوصا اگه با ذوق اون لحظه رو تصورکنی دیگه تمومه باید یه اتفاقی بیوفته که نشه😐😂

دقیقااااا دیدی؟

قشنگ تو ذهنت پِلَن میچینی یهو صاف یه چیزی میخوره وسط ذوقت

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

دقیقااااا دیدی؟قشنگ تو ذهنت پِلَن میچینی یهو صاف یه چیزی میخوره وسط ذوقت

خیلی بده حتی کنترل کردن تصور هم سخته😂🤦🏻‍♀️

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

چون بدن بعد گفتنش هورمونی ترشح میکنه که مغز حس میکنه به خواسته اش رسیده و دیگه تلاشی براش نمیکنه و ک ...

ربطی به تلاش درونی نداره کلا قضیه از اراده ی ادم خارج میشه و یهو کنسسسسل

سؤال منم اینه، یعنی اونایی که زندگی کلاً بر وفق مرادشونه اصلاً هیچ فکر و ذوقی ندارن؟ 😕😕خب آدمی به ...

اونا دردای عمیق تری دارن که دنیا خوشیای بیشتری در ظاهر بهشون نشون میده ... ظاهر زندگی اونا اصلا نشون نمیده عمق درداشونو

اخه ینی تو کوچیک تریناشم باید نیت معنوی به کار برد؟

آره واقعا

واسه همین معمولا انشاالله یا امید به خدا میگیم یعنی هر چی خودش بخواد اگه همه چی مهیا باشه بازم خدا میتونه عوض کنه داستانو و برعکس اگه هیچی فراهم نباشه خدا میتونه به نفع تون تغییر بده شرایط رو

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

[QUOTE=365483735]یه سوال دیگ به سوال های ناجوابم اضافه شد 😐😐😐🤯🤯🤯😂😂😂😂😂 اسی چرا اخه اههههههههه😶😶😶😶😂😂 ...[/QUOTE

🤣🤣🤣پووووزش

ولی خیلی واسم سواله