2777
2789
عنوان

جدی چرا برا هرچی از پیش ذوق کنی کنسل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 92 پست
ا فکر کردم فقط برای من اینجوریه تازه اگرم جور بشه یا دعوا میشه یا یه چیزی پیش میاد که اصلا خوش نمیگذ ...

عاااا افرررین دقیقا همینه

اگه هم بشهیا کامل نمیشه یا با اعصاب خوردی و دنگ و فنگ

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

نمیدونم بازم بهش گفتم جایی نگو ولی امان از زبان شل

صدقه زیاد بده و چهار قل مدام بخون تا رفع بلا بشه چون با زبون ایشون نمیتونی کاری کنی ولی کم کم غیر مستقیم بهش بفهمون که چقدر چشم نظر و گاهی دیده حسرت دیگران انرژی منفی میاره واستون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ببین بستگی دارهاگ گهگاهی یادت بیاد خوشال شی قند تو دلت اب شه اتفاقا خیلیم خوبه باعث جذب میشهولی ای ...

خب چرا کنسله؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

اخه ینی تو کوچیک تریناشم باید نیت معنوی به کار برد؟

من به یه اصلی تو زندگیم رسیدم 

و همین باعث شده که آرامشم بیشتر بشه 

چون من آدمی بودم که سر کوچک ترین نشدن ها و اتفاقات ناخوشایند به هم میریختم 

یه دوستی دارم که همیشه میگه همه کارهای خدا حکمت داره حتی کوچک ترین و پیش پا افتاده ترینش درسته که ما وسیله انجام اون کاریم ولی نتیجه اصلی رو خدا میخواد بشه 

وقتی همه چیز حکمت. داره پس نیازی نیست آنقدر بابتشون غم و غصه بخوریم 

[QUOTE=365483735]یه سوال دیگ به سوال های ناجوابم اضافه شد 😐😐😐🤯🤯🤯😂😂😂😂😂 اسی چرا اخه اهههههه ...

😐😐😐😂😂😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

وقتی برای یع موضوعی خیلی ذوق میکنیاز حس داشتنش سرمست میشیبعد یهو تو ذهنت میاد یعنی میشه ؟اگه نشه چی؟ ...

ولی بعضی وقتا هم کاملا به شدنش مطمئنی یهو غافلگیر میشی و نمیشه 

اونا دردای عمیق تری دارن که دنیا خوشیای بیشتری در ظاهر بهشون نشون میده ... ظاهر زندگی اونا اصلا نشون ...

نه عزیزم فکنم منظورمو درست نگفتم

میگم خب بعضیا به همه چی میرسن. اوکی؟ بعد میگم سوالم اینه قبلش براش ذوق نمیکنن؟ 

این قانون که پیش پیش ذوق چیزیو نکنی برای همه هست یا فقط یه سریا

یکی دیگشم قبل اینکه کاریو انجام بدی به یکی بگی اصلا مهم نیس اون طرف کیه هیچوقت اون کار رو نمی‌تونی ا ...

اررره

چرا واقعا

بعد سالها ماشین خریدم شوهرم تمام فک و فامیل و همسایه ها رو باخبر کرد که خانمم ماشین خریده چند روز بع ...

امان از این ذوق و شوق

جایی ک دیگه ذوق نکنی ... همون جا خوشیا پشت هم میاد و غافلگیرت میکنه

خو اونوقت چه فایده وقتی دیگه بی ذوق و دل مرده ای

نه عزیزم فکنم منظورمو درست نگفتممیگم خب بعضیا به همه چی میرسن. اوکی؟ بعد میگم سوالم اینه قبلش براش ذ ...

دنیا تا یه چیزی ازت نگیره چیز بهتری بهت نمیده ... من یجا خونده بودم حسرت خوشی دیگرانو نخورید چون نمیدونین چیارو از دست دادن تا الان به این خوشی رسیدن .... شاید واقعا ذوق نمیکنن از بس درد کشیدن ... من زیاد مرفه دیدم که همه‌ تو حسرت خوشیای مدام شون بودن ولی خودشون بشدت افسرده بودن و اصلا لذت نمیبردن