2777
2789

چیکار کنم چی بخورم که زودتر زایمان بکنم خسته شدم دیگه واقعا نمیکشم ۳۹ هفته هستم ورزشم کردم  پیاده روی کردم ولی فایده نداره زعفرون دم کرده خالص هم خوردم ولی هیچ تاثیری نداره 

فردا با دکترت مشورت کن 

روغن کرچک بخری از داروخونه بخوری تا چندساعت بعدش زایمان میکنی. باید ی شیشه کامل خورده بشه یک جا. اندازه شیشه شربت هست. بزار زیر نظر دکترت باشه بعضیا وقتی میخورنش زایمان جلو میوفته بچه مدفوع میکنه و اینا. سرخود نکن اینکارو 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ندارم راستش سزارین میخوام

ولی شنیدم مالش نیپل سینه و رابطه بدون جلوگیری از پله بالا پایین شدن باعث زاینان میشن

کلاس زایمان طبیعی نرفتی ؟

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹