2777
2789
عنوان

چرا به دلم نمیشینه باهاش برم

63 بازدید | 2 پست

بچها من دو سالیه یک خاطرخواهی دارم از ایناست ک تولدمو اولین نفر تبریک میگه نمیدونم یکسره بهانه پیدا میکنه بهم پیام بده انواع اقسام روزا رو بهم تبریک میگه مروفایل بزارم اولین نفر میاد میگه چقدر خوشگل شدی مناسبتی نباشه یهویی  زنگ میزنه میگه میخوام حالتو بپرسم و اینا  کلا خیلی دوستم داره  

از اون طرف دانشجو پزشکیه چهره داره قد داره هیکلش خوبه اخلاقش تا اونجایی ک فهمیدم بد نبوده 

اما اصلا به دلم نمیشینه  نمیدونم چطور بگم  از کاراش حس مثبت نمیگیرم دوستش ندارم 

از اون طرف دوستام خیلی فشار میارن میگن تو احمقی ایندتو داری به فنا میدی نمیدونم  اگر این شرایط برا ما بود با کله قبول میکردیم و فلان

الانم بهم پیام داده ک چهارشنبه اگر وقت داری ی دوری باهم بزنیم ک من گفتم وقت ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.