2777
2789
عنوان

چالش عید متناسب

812 بازدید | 12 پست

" تعهد مدرسین دوره  را ببینید :   " چالش عید متناسب

دوستان عزیز بایید برای یکبار هم که شده متفاوت تر از قبل به مقوله تناسب اندام نگاهی بیندازیم، چاق بودن خود یک بیماری است که تنها ریشه در ذهن شما دارد و به هیچ وجه یک مبحث جسمی نیست ،افراد چاق از لحاظ روحی به خوردن اعتیاد دارند ،پس اگر بتوانیم این بخش را اصلاح کنیم به راحتی می توانیم به اندام دلخواه خود دست پیدا کنیم و مهمتر از آن متناسب بمانیم ، من به شما شیوه ای را پیشنهاد میکنم به نام " تناسب اندام به مِتد A.J" که یک روش بین المللی است و در ایران برای اولین بار در حال برگزاریست ،لطفا به وب سایت فروشگاه ذهن بیایید و ویدئوهای افراد مختلف که با این روش توانسته اند تا 95 کیلوگرم وزن کم کرده اند را ببینید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان حق دارید که زیاد متوجه نشده باشید،برای اینکه این روش تا حالا در ایران برگزار نشده است، ویدئویی رو که دیدید قسمتی از چندین ویدئویی هست که ما تا به حال به فارسی دوبله کرده ایم، می تونید ویدئو های بیشتر را در وب سایت فروشگاه ذهن و یا کانال فروشگاه ذهن : https://t.me/mind_shoop ببینید.

این دوره رو ما برای اولین بار است که قصد داریم در ایران برگزار کنیم ، شما اگر ویدئوهای افرادی مثل خانم  TRACY WHITTON و یا آقای DAVE رو ببینید کاملا متوجه می شوید که این روش چگونه هست، ما در این روش به شما می گوییم که شما باید ابتدا افکار تون رو در مورد تناسب اندام و چاقی اصلاح کنید تا بتونید به تناسب اندام برسید . بزارید یک سوال از همه عزیزان بپرسم ، چند مرتبه خودتون و یا اطرافیانتون رژیم گرفتید و وزن کم کردید و دوباره برگشت داشتید و بیشتر از قبل وزن اضافه کردید ،می دونید دلیلش چیه؟ چرا افراد زیادی هستند که قراره از همین شنبه رژیم رو شروع کنند ولی هیچ وقت عملی نمیشه و یا اگر هم عملی بشه مداومت نداره ؟

می دونید دلیلش چیه؟ ذهن و ضمیر ناخودآگاه شما در حال پرخوری هست، شما دارید به خاطر برخی از کمبودها که شناسایی اونها به عهده ما هست دست به پرخوری می زنید، شما می تونید به خاطر اعتماد به نفس پایین به خاطر ترس و عدم احساس امنیت و یا کمبود توجه دست به پرخوری بزنید، شاید پیش خودتون بگید امکان نداره، اگر تجربیات افراد بالا رو در فایلهای ویدئویی که ما برای راحتی شما به فارسی دوبله کردیم رو ببینید متوجه می شوید که کاملا امکان داره، ما قصد داریم برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه شما رو با کمک خودتون تغییر بدهیم ، شما فکر می کنید که افراد چاق چرا بارها و بارها وزن کم می کنند ولی کمتر از چند ماه دوباره بیش از همون وزن رو اضافه می کنند ؟ بهتون میگم ، چون این خانه بنیانش اشکال داره، ما قصد داریم برنامه ریزی ذهنی شما رو اصلاح کنیم و این بار جوری برنامه ریزیش کنیم که نه تنها شما برای کاهش وزن احتیاج به ورزش های سنگین و رژیم های سخت نداشته باشید بلکه بعد از کاهش وزن تون بتونید تا آخر عمر بدون دغدغه در وزن ایده آل خود بمونید .

دوستان عزیز برای توضیح این روش باید بگم که اضافه وزن بالا و یا همون چاقی که یک شخص دچارش هست مسلما نتیجه سبک زندگی اونه ، این سبک زندگی رو ذهن و افکار فرد انتخاب می کنه و به وجود میاره ، اینکه چقدر ، چه جور و چه غذایی بخوره و چه فعالیت هایی داشته باشه .

می خواهم یک سوال ازتون بپرسم ، چرا با اینکه همه افراد روش های لاغری رو می دونند، اینکه چی بخورند؟ چقدر بخورند؟ چطور بخورند تا لاغر بشوند ولی باز هم موفق به انجام و یا در صورت انجام موفق به ادامه دادنش نمی شوند؟!

پاسخ اینه که ذهن شماست که مانع میشه و مقاومت می کنه و باعث میشه که شما رژیم رو قطع کنید و یا ورزش نکنید .

پس پاسخ در ذهن و افکار شماست ، همین ذهن زمانی که از حالت تعادل خارج میشه برای جبران کمبودهاش مکانیزم فیزیکی خوردن رو انتخاب میکنه و شما رو وادار به خوردن بیش از حد نیازتون می کنه .

ما در این روش به شما کمک می کنیم که ذهن و افکارتون رو در مورد خوردن و فعالیت کردن تغییر بدهید و نگاهتون نسبت به بدنتون عوض کنید  و در مسیری قدم بگزارید که باعث تناسب و تعادل در جسم و روح شما بشه ، با این روش شما خودتون انتخاب می کنید که چه رفتارهایی در تغذیه و فعالیت بدنی داشته باشید تا از بدنتون بهتر محافظت کنید .

این روش سبک زندگی شما رو تغییر میده نام این  روش " مِتد A.J "  هست که  روشی بین المللی هست و برای اولین بار در ایران در حال انجام است .

اگر سوال بیشتری داشتید هم می تونید در ادامه این تایپیک بپرسید و هم می تونید به وب سایت فروشگاه ذهن مراجعه نمایید .

من حرف شما رو باور میکنم تا زمانی که تناسب اندام داشتم و با دیدن خودم کیف میکردم هرچیزی رو میخوردم و باور داشتم که چاق نمیشم همه هم حسرت چاق نشدن من رو با وجود این هم خوردن میخوردن . از روزی که احساس کردم ذره ای چاق شدم ، الان آب هم داره چاقم میکنه و من هر روز جلوی آینه دارم به خودم لعنت میفرستم و با هر لقمه ای حسرت میخورم  

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
من حرف شما رو باور میکنم تا زمانی که تناسب اندام داشتم و با دیدن خودم کیف میکردم هرچیزی رو میخوردم و ...

شما که چنین تجربه ای رو داشتید ،باید بتونید اون رو دوباره تکرار کنید .

به جمع ما بپیوندید و در تالارهای گفتگو فروشگاه ذهن عضو شوید و با استفاده از این روش جدید دوباره به تناسب اندام برسید.

فکر کنم اینجا تبلیغات تجاری ممنوع ه ! 😕

بحث تبلیغات تجاری نیست دوست عزیز، شما اگر پست ها رو مطالعه بفرمایید و ویدئوها رو ببینید بیشتر متوجه خواهید شد. من خودم مربی بدنسازی هستم، و بعد از سال ها تجربه روشی رو دارم کار میکنم که می تونه تحولی عظیم در بخش تناسب اندام پدید بیاره که متاسفانه در ایران کمتر به اون توجه شده، حالا باز هم به نظرتون ایراد داره که من این روش رو با همه کسانی که دارند به ضرب ورزشهای سنگین و رژیم های سخت و طاقت فرسا در حال تلاش برای رسیدن به تناسب اندام هستند در میون بگذارم ؟ 

شما نه تو سایتتون و نه اینجا در مورد روشتون توضیح نسبتا جامعی ندادین. قضیه تبلت و هدفون و سیمکارت و ...این سیگنالو به آدم میده  که شما میخوایین این کالا ها رو از طریق تبلیغات این روش بفروشین (البته مثلا به عنوان اشانتیون) توصیم به شما اینه که اگر واقعا میخوایین فقط این روش رو به عنوان ایده ای دارای ارزش فروش، بفروشین فقط فایل یا نرم افزاری که قراره رو تبلت بدین رو بفروشین( مثلا.بعد از واریز مبلغ لینک بدین برای دانلود) در غیر این صورت به هیچ عنوان موفق نخواهید بود.ایده استفاده از شماره تماس به عنوان نام کاربری تو سایتتون ایده خیلی خامیه . باعث میشه اطلاعات کاربراتون به خطر بیافته. موفق باشید

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
شما نه تو سایتتون و نه اینجا در مورد روشتون توضیح نسبتا جامعی ندادین. قضیه تبلت و هدفون و سیمکارت و ...

سلام و درود بر شما که این قدر موشکافانه تحلیل کرده بودید.

در پاسخ به شما بایستی بگم که اگر بیشتر تامل کنید متوجه می شوید که ما سه سطح برای دوره در نظر گرفته ایم 

1- دوره مقدماتی

2- دوره پیشرفته

3- دوره تخصصی ویژه ثروتمندان

اول اینکه ما به قطعا به شما پیشنهاد میکنیم که حتما از دوره مقدماتی شروع نمایید تا آمادگی لازم رو پیدا کنید، و بعد وارد دوره های بعدی شوید، بحث تبلت و هدفون بی سیم و ... هم طبق توضیحات وب سایت فقط به منظور این هست که شما در دوره تخصصی به صورت کاملا خصوصی و با پیشتیبان 24 ساعته مورد آموزش قرار خواهید گرفت و این موارد لازمه این دوره هست .

توضیحات کامل رو هم می تونید در وب سایت در فایل های ویدئویی مشاهده بفرمایید.

در بحث شماره تماس هم عرض کنم خدمتتون که بنا به درخواست کاربران که نام کاربری شون رو فراموش می کردند ما شماره تماس رو به عنوان نام کاربری قرار دادیم ، و این نام کاربری هم در هیچ جا نمایش داده نمی شود، و در تنها در بانک اطلاعاتی ما به صورت کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

اگر سوالی دیگری داشتید خوشحال می شوم پاسخگوی شما باشم .

شاد و پیروز و خوش اندام باشید