2777
2789

سلام دوستان ی سوال ازتون داشتم خواهش میکنم هرکس بلده جوابمو بده یه معزله خیلی بزرگی برامون شده ......

من ی بنده خدایی پسرش خیلی معتقد و پاکیه ن خیلی مذهبی ن ادم بی اعتقاد درحد تعادل و اهل دوس دخترم نیس 

شرایط کاری و مالی و. .... و اخلاقم اوکیه ولی واقعا دختری که تقریبا در حد و هم کفو هم باشن پیدا نمیکنن  ن اینکه نباشه مثلا دختر خانم اهل یسری باور اعتقادی مثلا خدا و ایمه و اینا نیس یا سبک رفتاری و اعتقادی و خانوادگی متفاوته .....

واقعا شما چجور دختر پیدا میکنید برای پسراتون ؟!

(اصلا اهل سایت و کانال همسر یابی نیستن و بدشون میاد لطفا معرفی نکنید)

کسی واسطه ازدواج معتبر میشناسه که به نام باشه و معتبر؟!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه نظر اوکیه ولی واقعا دنبال ادم خوب و با خانواده میگرده اینجا ک‌ نمیتونم بگم

من سراغ دارم 

ولی اول باید شرایط و بدونم  

ببینم با اون بنده خدا یکی یا نه

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

آقا پسر چند سالشه؟ چه شهری زندگی می کنه؟ اصلیت برای کجاست؟

۳۰ الی ۳۱ 

ببینید اینجا ک‌نمیشه گفت ولی واقعا از همه نظر اوکیه و اینو میشه ثابت بشه فقط دنبال ی معرف معتبرن و ی خانواده خوب

خوب به اهل مسجد و خانواده ی علما و شهدا بسپارنبله واسطه ازدواج هست توتهران زیاداز نهاد رهبری دردانشگ ...

اخه از کجا پیدا کنن 

اخه از دانشگاه امام صادق یا نهاد رهبری چجور معرفی کنن وقتی پسر دانشحو نیس و خیلیم مذهبی نمیخواد