2777
2789

ببین چشم ها فقط احساس همون لحظه را منتقل میکنن و بعضی ادما بشدت احساسشون متغیره ینی وقتی پیش شمان چشاشون بشدت مهربون و عاشقه ولی چند مدت بعد که دورین سرد و یخ و بی احساس میشن . ادمای حیله گر و یا ادمای دم دمی مزاج اینطورین و چشاشون قابل اعتماد نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چشم ها فقط احساس همون لحظه را منتقل میکنن و بعضی ادما بشدت احساسشون متغیره ینی وقتی پیش شمان چش ...

موافقم

آدمایی ک معلوم نیست با خودشون چند چندن انگار توام تو آب نمک میزارن تو همین تایم توام دلخوش میکنی تهش میفهمی همش بازی بوده

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
موافقمآدمایی ک معلوم نیست با خودشون چند چندن انگار توام تو آب نمک میزارن تو همین تایم توام دلخوش میک ...

بهترین کار اینه اعتماد نکنید تا طرف خودشو ثابت نکرده . همیشه اصل را به بی معرفتی بزارید تا گول ظاهر ادمارو نخورید دنیای بدی شده