2777
2789
عنوان

چرا همه باهام مشکل دارن

85 بازدید | 5 پست

کلا دختر ساکت و آرومی هستم ظاهرم خوبه خیلی به خودم میرسم تو خوابگاه آدمایی که حتی یه بارم ندیدمشون پشت سرم گفتن این دختره معلوم نیست اینهمه پولو از کجا میاره به خودش انقد میرسه برای کی اینکارارو میکنه من همزمان کار میکنم بعضی وقتا شبا دیر میرسیم پشت سرم همش حرف در آوردن که فلان کارس …

سرکارم من همش از بقیه بیشتر کار میکنم ولی همکارام همش بد منو پیش رئیسم میگن مدام مسخرم میکنن در حالی که من صدتا چیز برای گفتن داشتم ولی هیچی نگفتم

به نظرتون چرا اینجوری میشه اخه :(

ساکت بودن و کار کردن و به خود رسیدن و با جمع قاطی نشدن باعث میشه مرموز به نظر بیای اونا معمولا راجع به کسی حرف میزنن که تو جمعشون نیس 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساکت بودن و کار کردن و به خود رسیدن و با جمع قاطی نشدن باعث میشه مرموز به نظر بیای اونا معمولا راجع ...

عزیزم من از جمع هایی که پشت سر بقیه غیبت میکنن خوشم نمیاد ترجیح میدم رو خودم کار کنم تا اینکه وقتمو بیهود تلف کنم تنهایی نشستن لذتش برام بیشتره تو اون جمعا اذیت میشم دست خودم نیست

عزیزم من از جمع هایی که پشت سر بقیه غیبت میکنن خوشم نمیاد ترجیح میدم رو خودم کار کنم تا اینکه وقتمو ...

خب کار تو که درسته ولی قانون آدما اینجوریه من فقط دلیلشو گفتم تو پرسیدی چرا همه باهات مشکل دارن دلیلشو خواستی که گفتم  خوب  یا بد بودنشو که نپرسیدی منم از جمع خاله زنک فراریم اما الزاما اونا که پشت ما پرت و پلا میگن حسود نیستن بیکارن خاله زنکن ممکنه حسود هم باشن و....خیلی چیزای دیگه اما در اینکه مردم  به آدمایی که تو جمعشون قاطی نمیشن سریع فضولش میشن و پرت و پلا میگن کاملا مطمینم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣