2777
2789
عنوان

اتفاق ماورالطبیعه دیشب برام افتاد

510 بازدید | 36 پست

خونه تنها بودم 

خونه سرد بود ترجیح دادم وسط پذیرایی روی زمین کنار بخاری بخابم، تشک اوردم کنار بخاری انداختم و خوابیدم، صبح که بیدار شدم دیدم وسط حال خابیدم و تشکمم جابجا شده وسط پذیرایی خیلی مرتب و صاف هست موازی جایی که خابیده بودم به فاصله چند متر اونطرف تر، 

هرچی فکر کردم که خودم بیدار شدم جابجاش کردم یا نه اصلا چیزی یادم نیست، تا حالا سابقه نداشته، بنظرتون من دچار خوابگردی شدم؟ کسی تا حالا تجربه خوابگردی داره به این صورت؟ چرا اینجوری شدم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌چیزی بعید نیست..

من هرانتظاری ازشون دارم جز آسیب فیزیکی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

از کی انتظار دارید؟ متوجه نشدم؟

جن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

اهان نه، من بیشتر تصورم این بود خودم وقتی خواب بودم جابجا کردم، خوابگردی و این چیزا، میخاستم ببینم ع ...

فکرنکنم درمانی داشته باشه از فامیل های منم خوابگردی دارن ک الان ۳۰ سالشونه بازم اون مدلی ان 

داداش خودمم یه مدت اینطوری بود 

فکرنکنم خیلی موضوع مهمی باشه شاید خودبخود خوب شدید

فکرنکنم درمانی داشته باشه از فامیل های منم خوابگردی دارن ک الان ۳۰ سالشونه بازم اون مدلی ان داداش خو ...

اره من کلا یکی دوبار توی کل عمرم این اتفاقات افتاده برام اونم زمانهایی بوده که آسیب عصبی و روحی شدیدی خوردم، البته آدما روزای سخت زیاد دارن همه همیشه اینطور نمیشن واس همین برام عجیب بود، جن و این داستانا فک نکنم با من کاری داشته باشن 😅 این احتمالات برام آخرین احتمالات و ضعیف ترین هاشونه

منم یبار همینطور شدم خواب دیدم یکی ازپاهام میکشه منو بلند شدم دیدم ۲ متر از بالشتم فاصلع دارم وپایینترم .واقعیه اره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره من کلا یکی دوبار توی کل عمرم این اتفاقات افتاده برام اونم زمانهایی بوده که آسیب عصبی و روحی شدید ...

اها ان‌شالله ک خوب میشید 

نگران نباشید موقتیه

منم یبار همینطور شدم خواب دیدم یکی ازپاهام میکشه منو بلند شدم دیدم ۲ متر از بالشتم فاصلع دارم وپایین ...

خواب دیدید چی داره پاتونو میکشه؟ نه من کلا هیچی یادم نیست که چی خواب دیدم یا اصلا کی بیدار شدم یا نشدم

خواب دیدید چی داره پاتونو میکشه؟ نه من کلا هیچی یادم نیست که چی خواب دیدم یا اصلا کی بیدار شدم یا نش ...

توخواب صورتشو ندیدم دستاشو دیدم .

من یه آدم‌نترسی ام اون زمان مااول زندگیمون بود مساتجر بودیم یجارفتیم که اون منطقه مثل اینکه گناه توش زیاد بود بنظرم .میگفتن منطقه صیغه اییا ..خلاصه من اونجا تادلت بخاد تواون خونه چیزی دیدم خیلی اذیت شدم گریه میکردم که تورو قران ولم کنین حتی خونه بابام رفتم ی شب خوابیدمم اونجاام دست ازسرم برنداشتن بختک افتاد روم .. ی پیرمرد بود که اومد نزدیکم ومن دائم میگفتم دیدمت بالاخره دیدمت جیغ میزدم و شوهرم برقارو روشن کرده بود بابام اینااومدن میگفتن چته تو  بخدا اگ من بگم اهل داستان سرایی ام خداشاهده دارم اینارو راست میگم تو خواب نبود واقعی بود بشدت کم خونم شده بودم تاازاون خونه رفتیم دیگ دس ازسرم برداشتن بنظرم ولی دوسال پیش توسن ۲۲ سالگی دچار صرع شدم وهمچنان درگیرم..میگن صرع وتشنج بی ربط نیس ب این چیزا وجنی شدن و 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.