2777
2789
دلار الان انقدر گرون شده بازم میشه یا حبابه میاد پایین؟ نخریم ضرر کنیم

بعله عزیزم تا 100تومن میرسه 

سال ۱۴۰۰ شد 10هزارررر تومن همه گفتن وای 

ولیی ما زنده ایم و به 100تومن هم میرسه

اما طولانی مدت 

یه تایم میبرن بالا یهویی مثلا 10تومن ارزون میکنن باز دوباره کم کم میره بالا تا به 100تومن برسه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم.ولی طلافروشی میگفت طلا بگیری بهتره .نمیدونم کی راست میگه کی دروغ

عزیزم ارز با طلا باهم بالا میرن و با هم پایین میان .

هر چند دلار الان نسبت به تورم خیلی عقب مونده .

ارز مشکلات طلای آبشده و شکسته و ... رو نداره 

من برج شهریور و مهر ماه ۱۴۰۳ یورو خریم بین قیمت‌های ۶۰الی ۶۵ الی برج مرداد ۱۴۰۴ شده ۱۱۰هزار تومن 

شماخریدشوپیشنهادنمیدینمن‌موندم چکارکنم انقد دس دس کردم طلاکلی رف بالا

وقتی کمی هیجانی بالا میرن بعدش کمی اصلاح میکنم و پایین میان .

اما حتما بخرید تا ارزش پول تون حفظ بشه یا ترکیبی از دلار و طلا بخرید طلا دست دوم یا طلای آب شده تقلب توشون زیاده .

اما ارز تقلب نداره 

وقتی کمی هیجانی بالا میرن بعدش کمی اصلاح میکنم و پایین میان .اما حتما بخرید تا ارزش پول تون حفظ بشه ...

ممنون .شوهرم‌میگه توبورس طلابخریم شنیده ک بهتره

از نظرنگهداریشم‌نگرانه براهمون نظرش روبورسه

ولی من خودم‌حقیقتا سردرنمیارم

شما اطلاعی نداری ?من‌

میگم‌نکنه بخورن ی ابم‌روش میگ‌ن‌مطمنه 

ممنون .شوهرم‌میگه توبورس طلابخریم شنیده ک بهترهاز نظرنگهداریشم‌نگرانه براهمون نظرش روبورسهولی من خود ...

من خودم سالهاست تو بورس فعالیت دارم .

اول باید برید سامانه سجام ثبت نام کنید و کد بورسی از کارگزاری های بورس بگیرید  بعد بتونید طلا بخرید .

منتهی موردی که بورس داره یهو ممکنه یه سهامی ماهها بسته بشه بنا به دلایل مختلف و شما نتونید سرمایه تون رو نقد کنید و دوم اینکه اگه سهام باز باشه و بخواهید بفروشید دو روز طول می‌کشه بیاد به حسابتون .

اما طلا به صورت فیزیکی رو هر لحظه میشه نقد کرد 

ممنون .شوهرم‌میگه توبورس طلابخریم شنیده ک بهترهاز نظرنگهداریشم‌نگرانه براهمون نظرش روبورسهولی من خود ...

اما خوب یه حسن هم داره که با هر مبلغی میشه خرید کرد البته الان که زیر 500هزار تومن نمیشه خرید کرد .

حداقل خرید 500 تومن هست 

شما میتونید برید تو سایت tsetmc.com اونجا سهام‌های طلا یا صندوق طلا رو ببینید و سابقه معاملات رو ببینید