2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بددهنه

196 بازدید | 7 پست

خیلی بی منطقه چون تو بحث ها همیشه کم میاره فقط توهین می کنه بیشتر هم توهین به مادر. 

یه دکتر روانشناس و یه دکتر عمومی بهم گفتن ببینه اهمیت نمی‌دی خوب میشه اما مگه واقعا میشه اهمیت نداد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما این کارو کردی جواب داده؟یعنی اخلاقی هم باهاش خوب باشه در عین حال؟

اره شوهر من که باید بیمارستان  روزبه رو براش بخرم 

بخش روانی جوابگو نیست 

کلا وقتی قاطی کنه چرت و پرت میگه منم جواب نمیدم 

بعد که خوب شد میاد دور و برم بهش میگم چه خبرت بود قرصاتو نگفتم سروقت بخور که باز جنون ات عود نکنه 

میخنده 

دیوانه اند دیگه . 

کلا مشکل اینا نیست اون مادر و پدر و خانواده هاشون اینا رو به این روز انداختن 

همشون مشکل دارن 

من که هنوز به این سن‌و سالشون چیزایی میبینم عجیب غریب تو میخوای بچگی اینا رو تصور کنی چطور بودن؟ 

اره شوهر من که باید بیمارستان روزبه رو براش بخرم بخش روانی جوابگو نیست کلا وقتی قاطی کنه چرت و پرت ...

آخه حرفای زور میزنه زورم میاد ولی واقعا ادامه دادن هم فایده ندارد. الان امروز صبح خودش پشیمون شد ولی نحوه ابراز پشیمونیش اینطوری بود که گفت فلانی انقد حرص من نده 😑😑 در حالی که شب قبلش با چرندیاتش اشک منو درآورده بود.