2777
2789
عنوان

خانما کی میدونه این چیه

200 بازدید | 38 پست

تو آشپزخونه زیر سینک این هست

جا واسه لوله لباسشویی ندارم

لوله تخلیه آب لباسشویی شما به کجا وصله؟؟!

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر لوله پولیکاست همین راه تخلیه آبه

لوله پولیکا نمیدونم چیه بذار یه عکس دیگه بهت بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

اگر لوله پولیکاست همین راه تخلیه آبه

ببین این دقیقا زیر سینکه سمت چپی سیفون سینکه،این نمیدونم چیه،سیفون هم راه واسه لباسشویی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین این دقیقا زیر سینکه سمت چپی سیفون سینکه،این نمیدونم چیه،سیفون هم راه واسه لباسشویی نداره

ظاهرا همینه برای لباسشویی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
ظاهرا همینه برای لباسشویی

واسه شما هم همینجوریه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا بازهم بپرس

ممنونم خیر ببینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این حتما دوتا زدن موقع لوله کشی فقط ببندش ازش چیزی نیاد بیرون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم