2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ عفونت کرده ببر دکتر چون حتما آنتی بیوتیک بخوره

ولی اگ بخاطر دندون درآوردن درد میکنه ویکس یکم بمال وحوله گرم بذار

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اگ عفونت کرده ببر دکتر چون حتما آنتی بیوتیک بخورهولی اگ بخاطر دندون درآوردن درد میکنه ویکس یکم بمال ...

ویکس نه بب کلد کودکان 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

ویکس‌ بزن به پشت گوشش پشت لاله گوش شروع با ویکس‌ ماساژ بده تو همون ثانیه راحت میشه یچم‌ طفلی گوش درد ...

ویکس میزنم یه ساعت آرومه دوباره استارت گریه رو میزنه 🤕

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

ویکس میزنم یه ساعت آرومه دوباره استارت گریه رو میزنه 🤕

ببر حتما دکتر متخصص کودکان معاینه کنه گوشاش رو احتمالا عفونت کرده.

الانم قطره استامینوفن بده یکم دردش قطع شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اگ عفونت کرده ببر دکتر چون حتما آنتی بیوتیک بخورهولی اگ بخاطر دندون درآوردن درد میکنه ویکس یکم بمال ...

آنتی بیوتیک کدوما میشه 

دکتر بردم چند تا شربت داده 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .