yasnakhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 1611 عنوان بهترین رمانی که خوندین چی بوده؟ 754 بازدید | 34 پست من خودم رمان بامداد خمار....پریچهر و راز یک سناریو رو خیلی دوس دارم بهترین رمان های که خوندم اینان ❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹 1396/09/19 | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n_j_f_f عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 5601 داستان زندگی نفیسه https://www.ninisite.com/discussion/topic/1468412/داستان-زندگی-نفیسه به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام. @daf_player_nafass
yasnakhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 1611 بامداد خمار عاشقشم چنبارم خوندمش ❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
yasaman_khanom عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 17096 اعدام یاانتقام دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
yasnakhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 1611 داستان زندگی نفیسه نخوندم موضوعش چیه؟ ❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
مانیلسا عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 1785 کوری بعضی حرفها را" نباید زد" بعضی حرفها را" نباید خورد" بیچاره دل چه میکشد میان این" زد "و" خورد"
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22984 پاییزعروسک ها😐چندددد سال پیش.ولی عالی بود خیلی غمگین خیلی خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
yasnakhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 1611 اسطوره گناهکار خوندم اینارو قشنگن ❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91609 دختر شینا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.