2777
2789

سلام اونایی که عکس رنگی رحم انجام دادن  من ماه پیش دکتر رفتم و عکس رنگی برام تجویز کرد و آزمایش ولی متاسفانه این ماه پری تا الان که 17روز تاخیر دارم نیومده باردار هم نیستم رفتم دکتر گفت برو آزمایش و عکس رنگیت رو انجام بده  یعنی میشه بدون اینکه پری بشم برم عکس رنگی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.چند ماه اقدام‌بودید که فرستادتتون عکس رنگی؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

سلام

عزیزم پریود شدی با مرکز عکس برداری تماس میگیری اونا بهت میگن کی بیایی

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
دوساله ازدواج کردم ولی تازه رفتم دکتر که گفتن برو برا عکس رنگی

عه یعنی همین اول کاری شما رو فرستاده عکس رنگی؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

وا یعنی هنوز اقدامی چیزی نکردی برا بارداری سریع فرستادتت عکس رنگی؟؟؟؟ اگه اینطوره که دکترتو عوض کن عزیزم.

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔