2777
2789

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی بیست و پنج صدم به توان ایکس چجوری شد دو به توان منفی دو ایکس؟

بیس و پنج صدم میشه یک چهارم

یک چهارم هم میشه دو به توان منفی دو

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

سلااام من کاربر شما رو توی یکی از تاپیکا دیدم درمورد پوست

میشه بگی چطور جوش سرسفیدو از بین ببرم؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

سلااام من کاربر شما رو توی یکی از تاپیکا دیدم درمورد پوستمیشه بگی چطور جوش سرسفیدو از بین ببرم؟

سلام

پوستتون چه نوعیه؟

جوشاتون قرمز و ملتهب هم هستن؟ بعد از یکی دو روز سر سفید میشن و مشخص میشه؟

سلامپوستتون چه نوعیه؟جوشاتون قرمز و ملتهب هم هستن؟ بعد از یکی دو روز سر سفید میشن و مشخص میشه؟

پوستم مختلط هست قرمزن تقریبا

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

پوستم مختلط هست قرمزن تقریبا

عزیزم روتین پوستی داری؟

حداقلش یه شوینده، آبرسان و ضدآفتاب

اگه طرز استفاده رو بلدی که خب اگه نه بگم

ولی برای جوش اگه میتونی خیلی هزینه کنی در حد ۶۰۰ تومن، من کرم ازلائیک اسید اوردینری رو پیشنهاد میکنم و یه ترمیم کننده مثل راکوتن که در حد ۳۰۰ تومنه

اما اگه کرم آزلائیک اسید اوردینری گرونه، میتونی از روغن درخت چای اصل استفاده کنی

من شانسی امتحانش کردم ولی فوق‌العاده بود واقعا

اگه اصلشو نمیدونی کجا بگیری، من آیدی پیج بدم بهت با ژل آلوئه ورا قاطی کن بزن به پوست تمیز شب

من دلیل جوش زدنمو پیدا کردم

سد دفاعی پوستم اسیب دیده بود که جوش میزدم

۵ بار اینا کرم ترمیم کننده زدم جوشام رفت البته روغن درخت چای هم قبلش میزدم 

عزیزم روتین پوستی داری؟حداقلش یه شوینده، آبرسان و ضدآفتاباگه طرز استفاده رو بلدی که خب اگه نه بگمولی ...

فوم سولفوریک اسید و صابون تریاک میزنم

ضدافتاب سان

قبلا تونر ویتامین سی میزدم ک باعث جوش میشد

لطفا بهم پیجه رو بده ک ازش اون چیزی که گفتی رو بخرم 

فوم سولفوریک اسید و صابون تریاک میزنمضدافتاب سانقبلا تونر ویتامین سی میزدم ک باعث جوش میشدلطفا بهم پ ...

ویتامین سی نزن اصلا

منم پوستم مستعد جوشه اصلا استفاده نمیکنم

Beauty.organic_shop

ویتامین سی نزن اصلامنم پوستم مستعد جوشه اصلا استفاده نمیکنمBeauty.organic_shop

دیگه نمیزنم،مرسی بابت کمکات

گفتی چی بخرم ازش؟

دیگه نمیزنم،مرسی بابت کمکاتگفتی چی بخرم ازش؟

خواهش میکنم

روغن درخت چای و ژل آلوئه ورا

بعد ترکیبشون کن برای جوشات 

البته به خودشونم بگی راهنماییت میکنن

خواهش میکنمروغن درخت چای و ژل آلوئه ورابعد ترکیبشون کن برای جوشات البته به خودشونم بگی راهنماییت میک ...

خیلی ممنونم