2777
2789
من تو زایشگاه بودم یه خانوم شبیه ماه شب چهارده بود قشنگ بچشم دختر بود دختره هم به دنیا اومد شبیه عرو ...

😂😂😂😂خدا نکشتت حالا من شوهرم خیلی بهتره چشاش رنگیه آرزومه بچم ب شوهرم بره فقط🤣

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب داخل شیردهی معمولا لاغر میشن ولی دیدم بعضی ها رو چاق شدن اینم شانس منه دیگه لاغر بودم لاغر ت ...

ای خدا خدا حفششون کنه برات عیب نداره این روزام میگذره😁😍

خیلی دوست دارم بدونم چی باردارم پسر یا دختر هنوز دو ماه هستش 😐نمی دونم چرا هولم ...

من هنوز باردارم نیستم ببین ب کجا ها فکر میکنم اقدامم هنوز از من هول تر نیستی که🤣

کجای صورتت پف میکرد ؟ سر کدوم پفت‌ بیشتر بود ؟

پسرم بیشتر بود چون استراحت بیشتر میکردم

بیشتر بینیم و لپام پشت چشام ورم داشت با اینکه اصلا نمک و شکر نمی‌خوردم زیاد

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بچه من رفلاکس داشت ‌‌‌‌و بیخواب بود شاید بخاطر کمبود خواب زشت شدم بزار دنیا بیاد اصلا ظاهر خودت یادت ...

الهی بگردم خدا حفظش کنه

باردار نیستم هنوز خیلی دوس دارم باشم منتظرم موعودم بگذره اقدامم🥺🥺🥺خیلی دلم نینی میخواد

پسرم بیشتر بود چون استراحت بیشتر میکردمبیشتر بینیم و لپام پشت چشام ورم داشت با اینکه اصلا نمک و شکر ...

از ماه چند شروع شد و اوجش کی بود؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
از ماه چند شروع شد و اوجش کی بود؟

از همون ۶ماه اینا شروع شد تا ماه آخر دیگه اوجش بود 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬