2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 49 پست
اتفاقا دلیل مخالفت خاهر برادرش هم همینه میگن به بابامون توهین شده دیگه اجازه نمیدیم برا بار سوم هم ب ...

خودم جای دختره گزاشتم

فقط یه راه داره اونم پسره راصیشون کنه.

شما الان کاری کنید خودتو کوچیک میکنی و این اصلا خوب نیس.

فقط پسره خودش

و کار شما هم اینه خاتوادتو کامل اماده کنی تا مشکلی پیش نیاد

به نظر من اول با برادرت صحبت کن حساس باشه ولی دیگه توهین نکنه. مگه داداشت چی گفته؟اینو بگی معلوم میش ...

ببین بار اول پدرش منو دید از تو اداره یعدش برداشت پسرشو اورد خونمون بعدش شماره هامون رد و بدل شد دو ناه باهم حرف زدیم بعدش با کل خانوادش اومدن خواستگاری رسمی داداشم گف تاریخ تولد مهریه اونا گفتن صد و چهارده تا ولی در اون حین داداشم خیلی حرف ها به شوخی زد مثلا مسخره دادامادشونو کرد و یسری از این شوخی ها

بعد اونا رفتن ک رفتن من با بدبختی بعد یک ماه التماس پسر ک چی شده گف بخاطر مهریه دیگه خنوادم میگن نه خلاصه ما ادامه دادیم تا بعد دو سال ک دوباره اومدن اینسری داداشم قبول کرد اومد شناسنامه ها رو ببرن ازمایش بدین داداشم یهو گف شناسنامه رو نمیدم مگه برین برا من اسبو تفنگ بیارین بعدا گف اینو واسه این گفتم ک شنیدم باباش ناراضی بوده 

اینا دیکه رفتن ک رفتن الانم حاظر نیستن بیان جلو ولی خودمون همچنان با هم در ارتباطیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بار اول پدرش منو دید از تو اداره یعدش برداشت پسرشو اورد خونمون بعدش شماره هامون رد و بدل شد دو ...

خدای حق دارن 

دیگه طرف راضی شده بوده این کار داداشت چی بوده دیگه😬😬یه جور دست انداختن و مسخره کردن بوده

خدای حق دارن دیگه طرف راضی شده بوده این کار داداشت چی بوده دیگه😬😬یه جور دست انداختن و مسخره کردن ب ...

اره همین دیگه باباش ک هیچ محالفه بقیه خانوادشم میگن دیگه چند بار میخوای بابامونو ببری مسخرش کنن

با این تفاسیر بنظرت پسره چیکار کنه ک راضی شن؟

اره همین دیگه باباش ک هیچ محالفه بقیه خانوادشم میگن دیگه چند بار میخوای بابامونو ببری مسخرش کننبا ای ...

هی باید گیر بده دیگه

انقد بگه راضی بشن.فقط این دختر دوس دارم وگرنه ازدواج نمیکنم کلا

همین واسطه هم خوبه. طبق گفته هات واقعا پسره هم انگار دوست داره.

خودتم قوی کن دیدی نمیشه کلا قطع کن ناراحتی داره ولی بعدش خوبه تا بلاتکلیف موندن.

به خودت میای میبینی ۴۵ سالت میشع هنوز نیومده خواستگاره